Yani Aslında Olay Metin2 İndiriceksin Bir Site İçin 96tl 240tl gibi Satış Yapıyorsun Hesabı Oto hile ile Kastığın Zaman Mesela:M2Bob Gibi Satıyorsun Aylık 9000tl gibi kazanç oluyorNasıl Yani Detaylı Anlatırmısın acaba ?
Kasdığın Para Siteler Alıyor Baya Site Alıyor yada hesapları Başka Kişilere Sat Kar ediyorsunmetın 2 ındırcem hıle ıle kasıcam yangları nerde satıcaz kımden kasdıgımız paranın karşılığını alıcaz onu anlamadım
Site Link yasak ama epinsatış Da Metin 2 den bize Satın yerden Satabilirsinnerden bulucam o sıtelerı kasvetlı iş daha kolay para kazanma lazım
Tabi Aslında elektrik faturasu Ayda İnternetle Beraber 150-200 Arasında Değişiyo Ama Aylık 9000 tl kazanıyorsun Mantıklı Depilmi?Kolay para kazanmak bukadar basit değildir emek ister vardır 3 kağıt
Elektrik faturasında değilim ben alıcı olsam derim günlük yang miktarı limitimiz dolmuştur yazdığın rakamlar uçuk anlatabildim mi pvp serverlere yönelik bi tuzak bence server sahibi ve alıcı kazançlı çıkıyor bu durumdaTabi Aslında elektrik faturasu Ayda İnternetle Beraber 150-200 Arasında Değişiyo Ama Aylık 9000 tl kazanıyorsun Mantıklı Depilmi?
o da Var ama Sen Kendin için kar yapıyorsunElektrik faturasında değilim ben alıcı olsam derim günlük yang miktarı limitimiz dolmuştur yazdığın rakamlar uçuk anlatabildim mi pvp serverlere yönelik bi tuzak bence server sahibi ve alıcı kazançlı çıkıyor bu durumda
Metin 2 de Para Kasıp Site lerde satmak o Da Gerçek Paragercek hayattamı metın 2 de para kasma yolu mu bu?
Sadece Site Deil Sandığın kadar İnsanlar m2 çarlarına Önem veriyor yt de reklam yaparak Adamlara Çar Satabilirsino para hayal 500 tl belkı kazanırsın ama kasdıgın parayı satmak ıcn o sıte dolsa bu sıte dolaş o sıkıntıı
Reiz Zamanında Yapıp Kendime Bir Tane Mönitor Aldım Satmak Kolay Yani Kimseye ihtiyacın Yokıyı ben kasayuım sende aracı olurmsun
çok saçma birazdan açacağım konuya bakReiz Zamanında Yapıp Kendime Bir Tane Mönitor Aldım Satmak Kolay Yani Kimseye ihtiyacın Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?