Satıyorum Kolay ve Hızlı Python , C++ ve Java Çözümleri

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
"Merhaba, ben "Durmuş Karaca" ve burada, Python, C++ ve Java programlama dillerinde basit kodlar yazarak sizlere yardımcı olabilirim. Deneyimli bir kodlayıcı olmasam da, benimle birlikte projenizi geliştirebilir ve ihtiyaçlarınıza uygun kodlar yazabilirim. Sizlere en iyi kalitede ve zamanında teslim edilecek kodlar sunmak için buradayım. Projelerinizde sizlere yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum!"

public class DiscordAddress {
public static void main(String[] args) {
String discordAddress = "0veezi#6394";
System.out.println("Discord Adresim: " + discordAddress);
}
}

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dakikada 60 70 sms atan bir sms bomber yazılımı yapabilir misin fiyat ne kadar olur python ile

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dakikada 60 70 sms atan bir sms bomber yazılımı yapabilir misin fiyat ne kadar olur python ile
API'nızın mesaj gönderim hızı ile ilgili bir sınırlama olmaması durumunda, Python programlama dili kullanarak dakikada 60-70 mesaj gönderimi yapabiliriz. Bu işlemi gerçekleştirmek için, kullanacağımız API'ye göre farklı Python kütüphaneleri ve fonksiyonları kullanmamız gerekebilir. Twilio API'si ile SMS göndermek istiyorsanız,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kütüphanesini kullanarak bir kod yazabilirim

Twilio SMS API fiyatlandırma tablosu
1678037121511.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
c# ile otopark giriş cıkış saatini ve ücretini belirleyen bir yazılım yazabilir misiniz fiyat nedir ?

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
c# ile otopark giriş cıkış saatini ve ücretini belirleyen bir yazılım yazabilir misiniz fiyat nedir ?
Elbette, C# kullanarak otopark giriş çıkış saatini ve ücretini belirleyen bir yazılım yazabiliriz. Burada aşağıdaki özellikleri içerecek bir kod oluşturabilirim. fiyat 50tl olur ama bu kodda manuel tarih ve plaka girişi yapmanız gerekecektir çünkü otomatik bir sistem için aşağıdakilere gerek vardır;
    • Bir veritabanı yönetim sistemi, örneğin SQL Server veya MySQL
    • Bir arayüz tasarım aracı, örneğin Visual Studio'nun Windows Forms veya WPF araçları
  1. Bu gereksinimlerin yanı sıra, ayrıca bir park yeri takip sistemi için donanım cihazlarına ihtiyacınız olabilir. Örneğin:
    • Otopark giriş ve çıkış noktaları için sensörler
    • Aracın plakasını okuyabilen bir kamera veya okuyucu cihaz
    • Sürücüye bir bilet veya kupon vermek için bir yazıcı
  2. Bu donanım cihazları, yazılımınızın doğru çalışması için doğru şekilde kurulmalı ve yapılandırılmalıdır.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
telefon için derken sms i telefona atıcak uygulama pc de olucak fiyat ne kadar olur

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
telefon için derken sms i telefona atıcak uygulama pc de olucak fiyat ne kadar olur
Telefonunuzun mesajlaşma uygulamasından mesaj göndermek için bir Python kodu yazmak, telefonunuzun fiziksel olarak bağlı olduğu bilgisayar için mümkün değildir. Ancak, bazı mesajlaşma uygulamaları için API'ler (Uygulama Programlama Arayüzü) mevcut olabilir. Bu API'leri kullanarak, Python kodu ile mesajlaşma uygulamasına bağlanabilirsiniz.

Twilio API'si, SMS göndermek için kullanılabilir bunun için size bir python kodu yazabilirim ücreti 30tl

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
"Merhaba, ben "Durmuş Karaca" ve burada, Python, C++ ve Java programlama dillerinde basit kodlar yazarak sizlere yardımcı olabilirim. Deneyimli bir kodlayıcı olmasam da, benimle birlikte projenizi geliştirebilir ve ihtiyaçlarınıza uygun kodlar yazabilirim. Sizlere en iyi kalitede ve zamanında teslim edilecek kodlar sunmak için buradayım. Projelerinizde sizlere yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum!"

public class DiscordAddress {
public static void main(String[] args) {
String discordAddress = "0veezi#6394";
System.out.println("Discord Adresim: " + discordAddress);
}
}
Python kodumu fudlayabilir misin?

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Hocam facit anti cheat açıkken Steam arayuzunden counter strike 2 açılıyor. Exe den açamıyorum. Benim istediğim direk exe den CS2 yi açmak. Tabi faceit ac açıkken. Bunu yapabilir misiniz? Cmd den exe yolunu deniyorum açmıyor. Dosya klasörüne giriyorum açmıyor. Erişim engelleniyor. Sadece Steam içinden veya Steama atan kisayoldan açılıyor.cs2 isim değişikliği yapınca da serverlere bağlanmıyor. Anti cheat devreye girmiyor