☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Aynen öyle Alo 174 hattını kullanarak fırsatçıları şikayet edebiliriz.abi gördünüz mü şikayet edin beyaz masaya
Hacı Sözde müslümanız ama iş ticarete gelince herkes kazıklamanın pesinde boyle zor zamanda birbirimize destek cikmicazda ne yapcaz millet stok yapmis kolonyayi dezenfektani sabun neyinize yetmiye demi kardesim en iyi temizlik suyla olurEn ucuzu bulunduğum yerde 30 liradan satılıyor, bundan birkaç ay önce net 17 liraya alabiliyordum mesela bu fiyata gördüğüm yeri gerekli yerlere şikayette zaten bulundum da umarım gereken yapılır lafta kalmaz. Dolar arttığında da yapılmıştı aynısı n11 den bioblas şampuan alacağım zaman adamlar durmadan iptal edip yeni fiyatla tekrar satışa koyuyorlardı. Devletin alım şartı getirmesi gerekiyor italyada en azından öyle söylenmişti bilmiyorum denk gelipte izleyeni varmı sonuç itibariyle malzeme herkese yetiyor italya da bi bize gelince yetmiyor, fahiş fiyattan satılıyor insanımız akıllı, uyanık sanıyor çünkü kendisini sözde müslümanız ama.
Votka al nasıl olsa ayni fiyat hem kafa diker hem eline dökersin votka birebir dezenfektandirkolonyayı kendım yapım dedım o etıl alkol baya pahalıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?