çok boş insanız kimsenin olmadıgı sokakta gezsek bizi görmezler .ADS:ASdŞöyle düşünüyordum da reis lan benim niye eğlenceli bir anım yok diye üzülüyorum. Boşa yaşıyoruz![]()
doğal olarak görmelerini beklemeyeceksin.çok boş insanız kimsenin olmadıgı sokakta gezsek bizi görmezler .:ASd
Çok doğruçok boş insanız kimsenin olmadıgı sokakta gezsek bizi görmezler .:ASd
bro kimsenin olmadğı sokaksa bizde yokuz çünkü biz bir hiçizÇok doğru![]()
zehir gibibeyinsiz.
gözün mormuydu oyundan sonraLol oynarken beni kesip penta alan çocuğa oyundan hunharca sövmüştüm oyunu kaybetmiştik.
Neyse oyun sonu bir mesaj geldi sövdüğüm kişi abimmiş meğer ve ne yazık ki bu anıın sonu hiç iyi olmadı![]()
Birader Seninki de Ne Bilim fasdfdsfd Hayattaki Tüm Şansını Burda Harcamışsın Ondada Kötü OlmuşLol oynarken beni kesip penta alan çocuğa oyundan hunharca sövmüştüm oyunu kaybetmiştik.
Neyse oyun sonu bir mesaj geldi sövdüğüm kişi abimmiş meğer ve ne yazık ki bu anıın sonu hiç iyi olmadı![]()
iyimiş xdCanım çekti bi tane daha anlatıcam.
Ben gerçek hayatımda tam bir kitap kurduyum.Yine bir gün kitap okuya okuya okuldan eve dönüyorum.Gözlerim kitapta o an hiçbirşeye dikkat etmiyorum derken kafamı elektrik direğine çarptım.Dalgın olduğum için kafamı kaldırıp direğe ''pardon'' demiştim. :d
birader o ses g**den geliyoda olabilirbabam ayıptır söylemesi "balık alayım 2 dk bekle" dedi. çektim kenera motoru da kapatmadım havada biraz yağmur var.
beklerken içimden "yahu bu araba böyle çalışmazdı, kesin girdi yine bi tarafıma, neresi bozuldu acaba" diye düşünüyorum. hafiften hafiften bi gürüldüyor, sonra sessizleşiyor. 2-3 dakika falan dinledikten sonra önümde pontiac'ın hareket ettiğini gördüm. hala gülüyorum kendime.
dipnot: yağmur yağdığı için ön tarafı çok net göremiyordum.