Süper Üye
şuan altdaki gifi kimse çalmaz benceEkli dosyayı görüntüle 36751
Dün falan da denk geldim. İmzama koyduğum her gif çalınmış xdd bu kadar mı açsınız beyler?
Bu kadar açsanız rica edin bu gönderi altında da gif paketi atayım hırsızlık yapmayın.
hepsi tiktokda takip ettiğim bini aşkın kızdan yapılma gifler evet bana aitler.Tasarımlar sana mı ait
How do you know that it is not my production. pls xdthis is not stealing because it s not your creation ... it s public free for all
postu bir daha oku bakayım ağlıyo muyumağlama knk çaldilar dediğin şeye bak ya
yabancı arkadasa sordugum soruyo sana da soruyorum ama türkçe: nerden biliyosun benim olmadığını?? hepsi kendi yapımım ama bir daha da yaptığım gifleri ismimi yazmadan koymicam.Koyulan gif ve profil fotoğrafların asıl sahibi de siz değilsiniz.
Telif haklarını filan aldın mıhepsi tiktokda takip ettiğim bini aşkın kızdan yapılma gifler evet bana aitler.
How do you know that it is not my production. pls xd
postu bir daha oku bakayım ağlıyo muyum
yabancı arkadasa sordugum soruyo sana da soruyorum ama türkçe: nerden biliyosun benim olmadığını?? hepsi kendi yapımım ama bir daha da yaptığım gifleri ismimi yazmadan koymicam.
Kastım bundan daha fazlası, açıklıyım ama: Gif'i sizin yapıp yapmadığınızdan bahsetmiyorum, fotoğrafta ki kişi de siz değilsiniz ve fotoğrafı koyarken asıl sahibinden izin aldınız mı demek istiyorum. Eğer bunu sormadan yaptıysanız, arkadaşa dediğiniz gibi sizde çalmış oluyorsunuz.hepsi tiktokda takip ettiğim bini aşkın kızdan yapılma gifler evet bana aitler.
How do you know that it is not my production. pls xd
postu bir daha oku bakayım ağlıyo muyum
yabancı arkadasa sordugum soruyo sana da soruyorum ama türkçe: nerden biliyosun benim olmadığını?? hepsi kendi yapımım ama bir daha da yaptığım gifleri ismimi yazmadan koymicam.
kendimi kıza mı dönüştüreyim bro ne bekliyosun videoyu alıp gerekli yerini gif yapıyorum mantık bu zaten xdKastım bundan daha fazlası, açıklıyım ama: Gif'i sizin yapıp yapmadığınızdan bahsetmiyorum, fotoğrafta ki kişi de siz değilsiniz ve fotoğrafı koyarken asıl sahibinden izin aldınız mı demek istiyorum. Eğer bunu sormadan yaptıysanız, arkadaşa dediğiniz gibi sizde çalmış oluyorsunuz.
Öyle bir şeyden bahsetmedim ben. Eğer izinsiz aldıysanız, arkadaşa yapıştırdığınız yafta, sizin üzerinizde de bulunuyor demek istedim.kendimi kıza mı dönüştüreyim bro ne bekliyosun videoyu alıp gerekli yerini gif yapıyorum mantık bu zaten xd
tiktok videosu zaten public. takip ettiğim 1.100 kızdan sevdiklerimi gife dönüştürüyorum.Öyle bir şeyden bahsetmedim ben. Eğer izinsiz aldıysanız, arkadaşa yapıştırdığınız yafta, sizin üzerinizde de bulunuyor demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?