/*
Bu kod takashiakira tarafından yazılmıştır.
Başka yerlerde paylaşılması yasaktır!
*/
const Discord = require('discord.js');
const db = require('quick.db');
const ayarlar = require('../ayarlar.json')
exports.run = async (client, message, args) => {
let prefix = await require('quick.db').fetch(`prefix_${message.guild.id}`) || ayarlar.prefix
if (!message.member.hasPermission("MANAGE_GUILD")) return message.channel.send(`:BEEhayir:Bu komutu kullanabilmek için "\`Sunucuyu Yönet\`" yetkisine sahip olmalısın.`);
let id = message.mentions.channels.first() || message.channel
let kanal = await db.fetch(`botuncalismamakanali_${id.id}`)
if (kanal == null) {
db.set(`botuncalismamakanali_${id.id}`, 'calismiyor')
message.channel.send(`️\`${id.name}\` adlı kanalda artık bot çalışmayacak. Botun çalışmasını açmak için tekrar \`${prefix}çalışmakanal #kanal\` yazmalısın.`)
}
if (kanal == 'calismiyor') {
db.delete(`botuncalismamakanali_${id.id}`)
message.channel.send(`️\`${id.name}\` adlı kanalda artık bot çalışacak. Botun çalışmasını kapatmak için tekrar \`${prefix}çalışmakanal #kanal\` yazmalısın.`)
}
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['çalışma-kanal'],
permLevel: 4,
};
exports.help = {
name: 'çalışmakanal',
description: 'Belirttiğiniz kanalda botun çalışmasını engeller.',
usage: 'çalışmakanal'
};
Genel olarak bilgilendirmekten çok discord botları için yaptığım komutları paylaşıyorum size yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ^^Hocam sanırım siz Discord hakkında bilgiler veriyorsunuz.
Bende yeni başlamıştım Discorda
Sizin konularınız çok işime yarıyor eyvallah saolun
Rica ederim iyi kullanımlareline koluna sağlık çok teşekkür ederiz
Vallahi çok yardımcı oluyorsunuz.Genel olarak bilgilendirmekten çok discord botları için yaptığım komutları paylaşıyorum size yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ^^
Post automatically merged:
Rica ederim iyi kullanımlar
Bunun üzerinde çalışacağım bir sonraki işim bu olacak.Level için no xp channel gelirse çok iyi olur
Bunun üzerinde çalışacağım bir sonraki işim bu olacak.
Eğer ingilizcen iyiyse kesinlikle öneririm a-z'ye herşeyi açıklıyor hazır indirimdeyken kaçırma derim.elinize sağlık udemy'den başlangıç olarak hangi kursu önerirsiniz?
ingilizcem iyi ama başlangıç olarak ingilizce anlatım ile kavrayabileceğimi sanmıyorum türkçesi yok mu acabaEğer ingilizcen iyiyse kesinlikle öneririm a-z'ye herşeyi açıklıyor hazır indirimdeyken kaçırma derim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Türkçe kaynak olarak çok detaylı anlatan bilmiyorum ama şuanlık 17 bölümden oluşan türkçe bir playlist verebilirim ücretsiz youtube'taingilizcem iyi ama başlangıç olarak ingilizce anlatım ile kavrayabileceğimi sanmıyorum türkçesi yok mu acaba
çok teşekkür ederim iyi geceler ^^Türkçe kaynak olarak çok detaylı anlatan bilmiyorum ama şuanlık 17 bölümden oluşan türkçe bir playlist verebilirim ücretsiz youtube'ta
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İyi geceler rica ederim.çok teşekkür ederim iyi geceler ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?