Konu açarken konu açma bölümüne arama çubuğu eklenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Öncelikle herkese selam,

Konu açarken konu açma bölümüne bir arama çubuğu eklenmesi gerekli gibi yani bir konuyu açmaya hazırlandığımızda, konu kategorisi bölümünden konu yeri arar oluyoruz. Bununla ilgili foruma böyle bir geliştirme gelir mi? 👍 Bence modlar ve üyeler dahil herkesin işini kolaylaştıracak bir geliştirme olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
site kalite standartını yükseltir bencede bazen bir konuyu bulmak için yaşağı yukarı yapıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çok mantıklı olur. Veya konu açarken başlığa göre yapay zekanın yardımıyla konu kategorisi hakkında bizlere öneri de sunabilir. Bak bu da çok iyi olurdu :D

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ben F3 leyip buluyordum fakat önerinin kesinlikle dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.🙏

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar, şu an için forumun ana sayfasındaki Konu Aç kısmından açılan konular için herhangi bir arama çubuğu eklenmesi planlanmıyor. Genelde bir kullanıcı (yönetici ya da üye fark etmeksizin) zaten açacağı konu belirli bir kategoriye ait olduğu ve bunu zaten önceden düşündüğü için direkt olarak forumun ana sayfasından yönlendirme alarak gerekli kategoriyi bulup, kategorinin sayfasında yer alan Konu Aç kısmına tıklayarak konu açıyorlar. Yine de öneriniz için teşekkür ederiz, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...