Konu Başı Sabit Mesaj Desteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir konuya girince, hangi sayfasında olursak olalım sayfanın başında 1 tane konu sahibinin sabit mesajı ile en çok like alan yorumları sabitleyebilirseniz sık sık aynı şeylerin sorulmasını engelleyebilirsiniz.
Misal, A konusunda bir teknik sorun var diyelim, her üye tekrar tekrar sorup cevap bekleyeceğine konu sahibinin sabit mesajını, konunun her sayfasının üzerinde görülürse herkese ulaşacaktır. Yine en beğenilen yorumu yine sayfanın başında görecek ve faydalanabilecektir. Bu şu yüzden önemli, konuyla alakalı bir sorun oldu diyelim, bir arkadaşımız herhangi bir zamanda işe yarar bir çözüm buldu diyelim. Bu çözüm, sayfalar arasında kaybolup gidiyor. Bu arkadaş çözümünü ister konu sahibine söyleyip sabit mesaja kayıt ettirebildiği gibi, çözümden faydalananların vereceği like ile yine sabitler arasında girip insanların faydasına sunulabilir.
Bu destek zor mu?Zaten sabit olayı ve like alanların sayfa başına ilişkilendirilmesi bir çok sitede var, yapılabilir diye düşünüyorum.Faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Yorumlarada, baktım Bütün hepsi benle aynı fikirde ve bende onlarda aynı fikirdeyim.
Bencede Yararlı olabilecek birşey. +1

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Youtube'daki başa tutturulan yorum gibi kullanılabilir. Güzel öneri. Eğer yapılırsa gereksiz yorum sayısı azalıp faydalanan insan sayısı artar

Give me a belief in life
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
love this one great idea !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...