1 Eki 2016 #1 emregsg E Üye Katılım 22 Ağu 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Konu Editlenmiştir.
1 Eki 2016 #2 bykaann B Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi gerçekten oluyomu
1 Eki 2016 #3 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi Keylog And Trojan İfşaladım :d
1 Eki 2016 #4 creative C Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi Keyloğğer A:SDASD
1 Eki 2016 #5 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi Trojan da olabilr mi ki abaca ? :d YETKİLİLER ARKADAŞ BİLGİSAYARIMIZA TRUVA ATI (TROJEN) VE KEYLOGGER ATMAKTADIR LÜTFEN KONUYA KİLİT ATARMSIINIZ?
RE: wolftü Nakit Hilesi Trojan da olabilr mi ki abaca ? :d YETKİLİLER ARKADAŞ BİLGİSAYARIMIZA TRUVA ATI (TROJEN) VE KEYLOGGER ATMAKTADIR LÜTFEN KONUYA KİLİT ATARMSIINIZ?
1 Eki 2016 #6 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi Keylogger var. Seni uyanık
1 Eki 2016 Konuyu başlatan #7 emregsg E Üye Katılım 22 Ağu 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ
RE: wolftü Nakit Hilesi bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ
1 Eki 2016 #8 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi emregsg' Alıntı: bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim keylogger bu kimi kandırıyosun. Zaten banlanacaksın açıkla bari :/
RE: wolftü Nakit Hilesi emregsg' Alıntı: bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim keylogger bu kimi kandırıyosun. Zaten banlanacaksın açıkla bari :/
1 Eki 2016 Konuyu başlatan #9 emregsg E Üye Katılım 22 Ağu 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi HileliCoder' Alıntı: emregsg' Alıntı: bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim keylogger bu kimi kandırıyosun. Zaten banlanacaksın açıkla bari :/ Genişletmek için tıklayın ... NASIL YANİ BEN DEMİKTEN BERİ KUTU AÇIYOM BANLANMADIM ?
RE: wolftü Nakit Hilesi HileliCoder' Alıntı: emregsg' Alıntı: bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim keylogger bu kimi kandırıyosun. Zaten banlanacaksın açıkla bari :/ Genişletmek için tıklayın ... NASIL YANİ BEN DEMİKTEN BERİ KUTU AÇIYOM BANLANMADIM ?
1 Eki 2016 #10 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi emregsg' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: emregsg' Alıntı: bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim keylogger bu kimi kandırıyosun. Zaten banlanacaksın açıkla bari :/ Genişletmek için tıklayın ... NASIL YANİ BEN DEMİKTEN BERİ KUTU AÇIYOM BANLANMADIM ? Genişletmek için tıklayın ... Yetkili biri görürse ban
RE: wolftü Nakit Hilesi emregsg' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: emregsg' Alıntı: bykaann' Alıntı: gerçekten oluyomu Genişletmek için tıklayın ... EVET OLUYOR KARDEŞİM AMA SADECE KUTU AÇILIYOR NE YAZAKKİ Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim keylogger bu kimi kandırıyosun. Zaten banlanacaksın açıkla bari :/ Genişletmek için tıklayın ... NASIL YANİ BEN DEMİKTEN BERİ KUTU AÇIYOM BANLANMADIM ? Genişletmek için tıklayın ... Yetkili biri görürse ban
1 Eki 2016 Yasaklandı #11 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi Keylogger . VirüsTotal Koyamıyorsun Yalan ATıyorsun Facen VArsa Ver Yüzyüze oradan görüşelim
RE: wolftü Nakit Hilesi Keylogger . VirüsTotal Koyamıyorsun Yalan ATıyorsun Facen VArsa Ver Yüzyüze oradan görüşelim
1 Eki 2016 #12 alperrygt11 A Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 19 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Nakit Hilesi YETKİLİ BİRİ GÖRMESİN