KONU Kategori Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben arada sırada müzik paylaşıyorum ama müzik kategorisi göremedim , uyarı falan da yemedim ama Genel Off & Topic açmak da istemiyorum , bence bana göre müzik bölümü açılmalı.
Ben müzik paylaşacağım zaman Genel Off & Topic kategorisine açmak zorunda kalıyorum ve paylaştığım müzikleri kimse görmüyor ve haberi olmuyor.
Müzik Bölümü gelirse daha rahat olacağını ve herkes en sevdiği müzikleri paylaşmak isteyeceğini , herkesin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.
Canım sıkıldığında müzik bölümüne gelip rahat bir müzik dinlemek veya güzel müzikler bulmak istiyorum.
Yeni müzikler duyurulduğunda bu kategoride yayınlanması daha hoş olacaktır. (Tabii müzik ile uğraşan arkadaşlar var ise)
Ben her gün müzik paylaşmıyorum ama belki bazı arkadaşlar paylaşmak isterler diye düşündüm ve bu öneriyi öne sürdüm.

Lütfen önerimi es geçmeyin.
@#MorpHeus @#Eq1NoX

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sana katılıyorum bencede gelmeli mesela key paylaşmak icin konu yeri açılmalı

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Fikrin güzel olabilir. Müzik paylaşımı, uygulama tanıtımı, discord kategorisi gibi kategoriler gerekli.
sana katılıyorum bencede gelmeli mesela key paylaşmak icin konu yeri açılmalı
Bedava key paylaşımı yasak diye biliyorum. Onun yerine çekiliş ile verilebilir.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Bu kategoriyi açarsak yapılacak şeyler youtube linkini atıp konuyu paylaş butonuna basmak olacak boş gereksiz post kasımından öte gitmez o kategori, ilerleyen zamanlarda olabilir mi bilemiyorum ama şu an olması pek mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...