Üye
merhaba bi uygulama var onu indirif defenderini aktive edebiliyorsun ben aktive etmiştimPcde yönetici olduğum halde kısıtlamalar alıyorum gpedit.mscye giremiyorum kullanıcı ilkelerinden dolayı giremezsiniz diyor. Windows defender ise devre dışı bırakılmış onu da elleyemiyorum bu ayar yöneticiniz tarafından kontrol ediliyor diyor. Yardımcı olurmusunuz birkaç tane antivirüs programı denedim işe yaramadı ama
uygulamanın adını atıyımmı ?Pcde yönetici olduğum halde kısıtlamalar alıyorum gpedit.mscye giremiyorum kullanıcı ilkelerinden dolayı giremezsiniz diyor. Windows defender ise devre dışı bırakılmış onu da elleyemiyorum bu ayar yöneticiniz tarafından kontrol ediliyor diyor. Yardımcı olurmusunuz birkaç tane antivirüs programı denedim işe yaramadı ama
Atarmısın?uygulamanın adını atıyımmı ?
defender controlAtarmısın?
oda işe yaramazsa cmd den yönetici yapabiliyorsun kendini glb ama nasıl bilmiyorumAtarmısın?
Belkide yoktur ama avast filan onları dene veya görev yöneticisinde görünüyorsa internetten o virüsün nasıl kaldırabilirim yaz ve cevapları çıkıyor!Pcde yönetici olduğum halde kısıtlamalar alıyorum gpedit.mscye giremiyorum kullanıcı ilkelerinden dolayı giremezsiniz diyor. Windows defender ise devre dışı bırakılmış onu da elleyemiyorum bu ayar yöneticiniz tarafından kontrol ediliyor diyor. Yardımcı olurmusunuz birkaç tane antivirüs programı denedim işe yaramadı ama
Anti virüs programı önerirseniz güzel olur.
Windows Defender bulamadı.
Format at kardeş en iyisi formatPcde yönetici olduğum halde kısıtlamalar alıyorum gpedit.mscye giremiyorum kullanıcı ilkelerinden dolayı giremezsiniz diyor. Windows defender ise devre dışı bırakılmış onu da elleyemiyorum bu ayar yöneticiniz tarafından kontrol ediliyor diyor. Yardımcı olurmusunuz birkaç tane antivirüs programı denedim işe yaramadı ama
Anti virüs programı önerirseniz güzel olur.
Windows Defender bulamadı.
Avast da bulamadı.Belkide yoktur ama avast filan onları dene veya görev yöneticisinde görünüyorsa internetten o virüsün nasıl kaldırabilirim yaz ve cevapları çıkıyor!
Formatta bazı şeylerde işe yaramıyor öyle virüsler varki formattan sonrada bulaşıyor arkadaşım harddisk değiştridi.antivirüs ile tam temizleme olmaz önerim format atman
Eset güzel değil ya sıkıntıları var bazen bilgisayardan kaldıramıyorsun o prforamıgsana bu konuda yararlı olacak tecrübeli bir antivirüs programı söyleyeyim. AVG. internet sitesinden tarama yapabiliyor. virüsü sildikten sonra antimw olarak ESET'i kurabilirsin çok sağlamdır
Formatta bazı şeylerde işe yaramıyor öyle virüsler varki formattan sonrada bulaşıyor arkadaşım harddisk değiştridi.
Eset güzel değil ya sıkıntıları var bazen bilgisayardan kaldıramıyorsun o prforamıg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?