raporlama süresi 1dk ve bu biraz fazla konuda arka arkaya 5-6 mesaj spam görüyorum bunları raporlayana kadar 6 dakika beklemek zorunda kalıyorum süreyi 30 saniyeye indirebilir misiniz?Merhabalar
Konuyla alakasız yorum atan, forum kurallarına uymayan arkadaşlar sinir bozucu olabiliyor haklısınız. Kurucularımız bunun önüne geçebilmek için kategoriyi ikiye ayırdılar. Türk üyelerimiz Türkçe kategoride; Yabancı üyelerimiz EN kategorisinde takılıyor ancak şunu biliyorsunuz ki insanın olduğu her yerde bozukluk olur kurallar da bunun için vardır. Bir çok kez forum kurallarını hatırlatmamıza rağmen, uymamakta ısrar edenler var. Forumun düzgün halde kalabilmesi için forum kurallarını kesinlikle sert bir şekilde uyguluyoruz ve kesinlikle taviz vermiyoruz. Eğer aşırıya kaçan olursa, üyeliklerini bile kaybedebiliyorlar. Kurucularımız hileleri elde etmek adına, siteyi çöpe çeviren arkadaşlar için siteyle ilgilenen kişi sayısını arttırdı. Siteyi 7/24 takip ediyoruz ancak moderasyon ekibinin de bir insan olduğunu lütfen unutmayın. Bunun için rapor sistemi aktif olarak çalışmaktadır. Forum kurallarını ihlal eden bir yorum yada üye gördüğünüzde raporlayarak bize bildirebilirsiniz. İnsanlık hali ister istemez bazen gözden kaçabiliyor ancak raporlama sistemi kullanıldığında o üyenin gözden kaçma ihtimali 0% ve merak etmeyin kuralları ihlal edenler için kesinlikle esneme,taviz yapmıyoruz. Gördüğümüz yerde, ve gelen raporlarla beraber kesinlikle gereken ceza veriliyor. İyi forumlar.
O süre hakkında yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Ancak size kolay bir raporlama yöntemi söyleyeyim.raporlama süresi 1dk ve bu biraz fazla konuda arka arkaya 5-6 mesaj spam görüyorum bunları raporlayana kadar 6 dakika beklemek zorunda kalıyorum süreyi 30 saniyeye indirebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?