Yetkililere sesleniyorum konu çözülünce konu başlığı düzenleyelim konu kapansın hem boş yorum kasanları engellemiş oluruz hemde kapladığı yeri azaltmış oluruz .
Böyle bir şey varsa ve biz yapabiliyorsak affola ben arasında bulamadım
Dostum biz çözülen konuları raporluyoruz yetkililerimiz kapatıyor konuyu zaten bize yardımcı olmak istiyorsanız kural dışı konu ve yorumları raporlayın çözülen konuları rapor edip kapanmasını isteyebilirsiniz bu şekilde bize fazlasıyla yardım etmiş olursunuz dikkatli olun boş rapor uyarı sebebidir iyi forumlar
Dostum biz çözülen konuları raporluyoruz yetkililerimiz kapatıyor konuyu zaten bize yardımcı olmak istiyorsanız kural dışı konu ve yorumları raporlayın çözülen konuları rapor edip kapanmasını isteyebilirsiniz bu şekilde bize fazlasıyla yardım etmiş olursunuz dikkatli olun boş rapor uyarı sebebidir iyi forumlar
Konu dışı olacak ama forumun ana bölümünde 'Hile Durumları' kısmını güncellemeniz mümkün mü? Yetkili olarak sana ulaşabileceğimi düşündüm ondan soruyorum.
Yetkililere sesleniyorum konu çözülünce konu başlığı düzenleyelim konu kapansın hem boş yorum kasanları engellemiş oluruz hemde kapladığı yeri azaltmış oluruz .
Böyle bir şey varsa ve biz yapabiliyorsak affola ben arasında bulamadım
Böyle bir sistem zaten mevcut.Fakat "Çalışıyor" ile aynı renkte olduğu için sorun yaşatabileceğini düşünüyorum.Onun dışında renk düzenlemesi yapılsa bile çözümlenen konuların üzerinde gereksiz bir tag oluşacağından sorun da yaşanabilir. Bunu yerine konuyu direk yoruma kapatmayı tercih ediyoruz