Konuya Gorüntülenme Getirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leydim
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Konuların sağ veya sol üzerinde giren sayısı yazarsa mesela forumdan 100 kişi girmiş dışardan 50 kişi böyle olursa açtığımız konular
Verimini ogrenip daha verimli hale getirebiliriz böylece siteyi yükseltmiş oluruz hem editörler falan bu işten para kazaniyo mu bilmiyorum ama
Eğer kazanıyorsa onlarında işine gelmez mi?

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bencede iyi bir fikir

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Konuların sağ veya sol üzerinde giren sayısı yazarsa mesela forumdan 100 kişi girmiş dışardan 50 kişi böyle olursa açtığımız konular
Verimini ogrenip daha verimli hale getirebiliriz böylece siteyi yükseltmiş oluruz hem editörler falan bu işten para kazaniyo mu bilmiyorum ama
Eğer kazanıyorsa onlarında işine gelmez mi?
Yani güzel fikir

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Screenshot_1.png

zaten görüntülenme var yanı aslında görüntülenmeye göre konu açma saçma olur konuyu açmadan anahtar kelimeler eklersen google aramalarında o kelimelere göre konun çıkabilir bundan dolayıda verim alabilirsin hit falan görüntülenme önemli olan konu içeriği başlığı ve anahtar kelimeler zaten başka bir şey yapmana gerek yok

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fikir olarak güzelde görüntülenmesi fazla olunca ne olabilir ne fark edebilir daha dogrusu o zaman pubg lite vb hile çalışıyor konuları daha çok görüntülenecek forumda aktif olarak konuları göremiyebiliriz de

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Burada mevcut ekstra bir alana gerek yok bence.Ama fikrin için teşekkürler. :)

1588597810132.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...