Uzman Üye
Kanka aynısı benım başımada geldi annem namaz kıldıgı icin istemedi ne kadar zorlasamda hic bir cözüm bulamadım annen namaz kılıyorsa hic zorlama cokk denedim cünkü en azından ona cok iyi bakabilicek ve hep göre bilicegin bi arkadaşına hediye et istersen tabi öyle arkadaş kaldıysa benim hediye ettigim arkadaş satmıştı.sa arkadaşlar şimdi bizim bir köpeğimiz var cinsi pug ben onu çok seviyorum ama annem tüy döktüğü için onu istemiyo ve onu dükkanımızın arka kısmına attık ben eve gelmesini istiyorum öneriniz varsa yazarmısınız bide yorum kasmak için lütfen 2 kelime yazık çıkmayın hayvan çok üzülüyo
Sağlıklı hayvan tüy dökmez ki hocam. Sağlık sıkıntısı mı var? İlla eve almak istiyorsan tüylerini traş ettirin en kötü ihtimalle.sa arkadaşlar şimdi bizim bir köpeğimiz var cinsi pug ben onu çok seviyorum ama annem tüy döktüğü için onu istemiyo ve onu dükkanımızın arka kısmına attık ben eve gelmesini istiyorum öneriniz varsa yazarmısınız bide yorum kasmak için lütfen 2 kelime yazık çıkmayın hayvan çok üzülüyo
anneni kırma boşver istediği gibi olsunsa arkadaşlar şimdi bizim bir köpeğimiz var cinsi pug ben onu çok seviyorum ama annem tüy döktüğü için onu istemiyo ve onu dükkanımızın arka kısmına attık ben eve gelmesini istiyorum öneriniz varsa yazarmısınız bide yorum kasmak için lütfen 2 kelime yazık çıkmayın hayvan çok üzülüyo
iyi birine ver knk yapacak birşey yoksa arkadaşlar şimdi bizim bir köpeğimiz var cinsi pug ben onu çok seviyorum ama annem tüy döktüğü için onu istemiyo ve onu dükkanımızın arka kısmına attık ben eve gelmesini istiyorum öneriniz varsa yazarmısınız bide yorum kasmak için lütfen 2 kelime yazık çıkmayın hayvan çok üzülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?