Korkulan vanguard lole geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ekran görüntüsü 2024-01-22 215051.png

League of Legends PBE sunucusuna girince böyle bir ekran ile karşılaşıyorsunuz, sizce scriptlerin sonunu getirebilecek mi bu vanguard?

Moderatörün son düzenlenenleri:
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Scriptler pahalınıcak hwid ban olayı gelirse spooferlardan gelir artık lol oyuncu kitlesi çoğu script kullanıyor zaten bu güncelleme oyuncu sayısını ciddi derecede düşürücek bence.

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Scriptler pahalınıcak hwid ban olayı gelirse spooferlardan gelir artık lol oyuncu kitlesi çoğu script kullanıyor zaten bu güncelleme oyuncu sayısını ciddi derecede düşürücek bence.
Aktif olarak oyuncu düşüş olaynıda sana katılıyorum el kolu tutmayanlar arkadaşlar oyundan zevk alamamaya başlayacaklar

Cipi Capa Cİpi Capa
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yıkıldım şuan beyler :')

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hiçte korkulcak bir yanı yok valoda hile bitti mi hayır lolunde bitceğini düşünmüyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
usta tamam bitmicek ama biz nolucak wsreborn undetected olucakmı ban yicekmiyiz
ustam kendi görüşürüm maximum 1 ay sıkıntı olucak ban dalgaları felan döner sonra geçer artık evadesiz oynamaya alışın evade oynarsanız çok belli ediyorsunuz direk banlanırız oynarken daha dikkatli olacağız kısacası.

Cipi Capa Cİpi Capa
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ustam kendi görüşürüm maximum 1 ay sıkıntı olucak ban dalgaları felan döner sonra geçer artık evadesiz oynamaya alışın evade oynarsanız çok belli ediyorsunuz direk banlanırız oynarken daha dikkatli olacağız kısacası.
yüzüm güldü neden biliyormusun oynarken dikkatli olacagız diyorsun ya biz bir toplululğuz hileci topluluğu baya hosuma gitti bi mesaj :DDD

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir şey dğeişmez sc olan her türlü sc kullanır zaten spoofer kullanırlar hwid yiyenler de bende bırakmam sc yi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
her türlü hile fixlenir ama yinede hikle kullanıcıları baya bir düşücegini sanıyorum

Cristiano Ronaldo
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bir şey değişmez sadece sc kullananlar azalır biteceğini sanmıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...