- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Belirtisi Olmayan Her İnsana Yapıcağın Testler Seni Mali Zorluklara Sürükler Hele Birde 14 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Etkisi İle Asıl O Zaman Sürüklenirsin Bataklığa .abi bana kalsa ilk 2 hafta sokak cıkma yasağı yaparım zaten bu vürüs 10 uncu günde kendini gösteriyo o yüzden hastalınan insanlara kimse bulaştırmamaşıtır bulaşan adresin mahallesini kompile teste sokarım bana kalırsa insan sağlığı herşeyden önce gelir abi
Zaten neredeyse çökmüş bir enflasyonumuz ve ekonomimiz var her insanı teste tâbi tutsalar hiç bi şekilde altından kalkamazlar ülkede 85 milyon insan varabi bana kalsa ilk 2 hafta sokak cıkma yasağı yaparım zaten bu vürüs 10 uncu günde kendini gösteriyo o yüzden hastalınan insanlara kimse bulaştırmamaşıtır bulaşan adresin mahallesini kompile teste sokarım bana kalırsa insan sağlığı herşeyden önce gelir abi
düşüşe geçiyor ama hergün vaka sayısı 2000 lerde vaka sayısıda düşüşe geçerse kurtuluruz korononadanSon Günlerde Benim Görüşüme Göre Sokağa Çıkma Yasağınında Etkisiyle Beraber Türkiye Her Geçen Gün Vaka Sayısı Azalmaya Devam Ederken İyileşen Sayısı Artıyor . Ve Böylelikle Okulların Açılması Ve Gündelik Hayata Geri Dönüş (sosyal mesafe kurallarına uyularak) Gündeme Gelebilir . Sizin Görüşleriniz Nelerdir Paylaşırsanız Sevinirim .
Son 4 Günlük Vaka Sayısı Tablosu .
Ekli dosyayı görüntüle 39189
Ekli dosyayı görüntüle 39187
Ekli dosyayı görüntüle 39190
Ekli dosyayı görüntüle 39191
Son Günlerde Benim Görüşüme Göre Sokağa Çıkma Yasağınında Etkisiyle Beraber Türkiye Her Geçen Gün Vaka Sayısı Azalmaya Devam Ederken İyileşen Sayısı Artıyor . Ve Böylelikle Okulların Açılması Ve Gündelik Hayata Geri Dönüş (sosyal mesafe kurallarına uyularak) Gündeme Gelebilir . Sizin Görüşleriniz Nelerdir Paylaşırsanız Sevinirim .
Son 4 Günlük Vaka Sayısı Tablosu .
Ekli dosyayı görüntüle 39189
Ekli dosyayı görüntüle 39187
Ekli dosyayı görüntüle 39190
Ekli dosyayı görüntüle 39191
InsallahArkadaşım Mayısın sonuna dogru tamamen ortadan kaybolcak diyor hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?