Seçkin Üye
arkadaşlar korona yüzünden çok sıkılıyorum evde spor yapmak istiyorum yardımcı olabilecek veya bilgisi olan var mı
evde ip var mı acaba ?hocam 190 boyum 95 kg yum ufak çaplı kardiyo tarzı evde spor için ne önerebilirsin ?
dostum o zaman internetten atlama ipi al çünkü en iyi kardiyo ya merdiven çıkmak yada ip atlamak.hocam yalnız müstakil evde oturuyorum malesef :/
hocam ama dambıllarım yok. internetten alayım mı ve bench im yokGoblet Squat: 5 x 12-15 tekrar
Dumbbell Bench Press (bench ayarlanabiliyorsa farklı açılar kullanılabilir): 4 x 12-15 tekrar
Dumbbell Row: 3 x 12-15 tekrar
Dumbbell Omuz Press: 2 x 10-15 tekrar
Dumbbell Romanian Deadlift: 2-3 x 8-12 tekrar
Barfiks veya Inverted Row: Set sınırı yok, toplam tekrar sayısı hedefi koyarak
Şınav veya Dips: Set sınırı yok, toplam tekrar sayısı hedefi koyarak
Dumbbell Curl: 5 x 10-15 tekrar
Dumbbell Fly veya Yan omuz için lateral raise: 3 x 10-15 tekrar
kolay gelsin şuan bunu uyguluyorum yeterli olur senin için
sırtını yerden yükseltecek kadar yükseklik yap yeter dambılla ihtiyacın var sadecehocam ama dambıllarım yok. internetten alayım mı ve bench im yok
tamamdır kardeşim teşekkür ederimsırtını yerden yükseltecek kadar yükseklik yap yeter dambılla ihtiyacın var sadece
teşekkür ederim hocam denicem eyvallahkardeşim 5 kg luk su şişeleriyle dumbell curl tarzı çalışabilirsin ve squat falan yapabilirsin onu da annenin 25 kg luk çamaşır tozu torbaları falan vardır evde illaki bi el çantasına koy 2 bacak arana elinle tutup squat yapabilirsin
önemli değil eğer olurda hafif gelirse takrar sayılarını arttır ilk yaptıgında bacaklarını ertesi gün hissetmezin ama zamanla alışırsın kolay gelsintamamdır kardeşim teşekkür ederim
kolay gelsintamamdır kardeşim teşekkür ederim
Post automatically merged:
teşekkür ederim hocam denicem eyvallah
eyvallahönemli değil eğer olurda hafif gelirse takrar sayılarını arttır ilk yaptıgında bacaklarını ertesi gün hissetmezin ama zamanla alışırsın kolay gelsin