cidden belki de tanrının bize verdiği en güzel nimet korona olabilirbazen diyorum ki korona iyiki gelmiş sebebini soracak olursaniz bir bakımdan çok iyi oldu
kadınlara şiddet/tecavüz
hayvanlara zulüm/tecavüz gibi konuların sayıları çok çok azaldı Allah korkusunu hissettiler bu benim görüşüm tabiki sizinki farklı olabilir
Allah zalimlerin zulmu annelerin rahmine erişince sabrını bi kenara koyup insanlığa ders veriyor aynı firavuna olduğu gibi bugun suriyede iranda masum kadınlar çocuklar cani öldürülüyorsa Allahta onlara tabirim caiz se günlerini gösteriyor kardeşimcidden belki de tanrının bize verdiği en güzel nimet korona olabilir
ben hala burdayım işareti gibi virüsü gönderdi saçma ama mantıklı yanicidden belki de tanrının bize verdiği en güzel nimet korona olabilir
çok haklısın tek ben böyle düşünüyorum sanıyordumAllah zalimlerin zulmu annelerin rahmine erişince sabrını bi kenara koyup insanlığa ders veriyor aynı firavuna olduğu gibi bugun suriyede iranda masum kadınlar çocuklar cani öldürülüyorsa Allahta onlara tabirim caiz se günlerini gösteriyor kardeşim
aynen bana da öyle geldi şey gibi bu yoklama listesindeki okunmayan isim gibiben hala burdayım işareti gibi virüsü gönderdi saçma ama mantıklı yani
Post automatically merged:
Var kardeşim daha beterlerinide duydum bu benim kendi gördüğüm diye anlatıyım dertleşelim dedimcidden böyle bir şey var mı ya
keşke gidebilsek hemen...Allah ahir zamanda insanların akıllarını başlatından alacak demiş peygamberimiz insanlar hala anlamıyor hala götemiyorlar gerçekten millet bakara makara diyip dalga geciyor ayetlerle büyük bi felaket kopmadan çekip gitsek keşke dünyadan
aynen öyleaynen bana da öyle geldi şey gibi bu yoklama listesindeki okunmayan isim gibi
?cidden böyle bir şey var mı ya
maalese her ülkede olduğu gibi bizdede kahpeler var. Yapacak birşey yok ustaBu korona sayesinde insanların neler yapabileceğini gördüm konyada taşıyorum sokağa çıkma yasağı geldiğinde gece fırınlarda birbirlerinin yüzüne tüküren kavga eden rezil insanlar gördüm böylemiydik biz ya
2 gün için alkol almaya gidenmi dersin yoksa pırasasınımı 2 karton sigarasınımıBu korona sayesinde insanların neler yapabileceğini gördüm konyada taşıyorum sokağa çıkma yasağı geldiğinde gece fırınlarda birbirlerinin yüzüne tüküren kavga eden rezil insanlar gördüm böylemiydik biz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?