Arkadaşlar, ben şimdi hileli bir oyun indirdim diyelim. PUBG Mobile Lite hilesi indiriyorum, ban yiyorum. Google Play hesabı da bağlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Yardım eder misiniz?
Korsan uygulamalar genellikle yasal olmayan ve güvenli olmayan yazılımlardır. Bu nedenle, bir Google Play hesabına bağlamak gibi yasal bir işlem bulunmamaktadır. Bu tür uygulamalar kullanıcıların cihazlarına zarar verebilir ve kişisel verilerinizi tehlikeye atabilir. Bu nedenle, güvenliğiniz için yalnızca güvenilir kaynaklardan indirilen resmi uygulamaları kullanmanız önerilir.
Arkadaşlar ben şimdi hileli bir oyun indirdim diyelim pubg mobile lite hilesi indiriyorum ban yiyorum Google Play hesabı da bağlayamıyorum bu sorunu nasıl çözeceğim yardım eder misiniz
Örneğin sen pubg indirdin korsan oyuna Facebook/Twitter yada posta gibi şıklar ekleniyor ise herhangi birini ekle sonra korsan oyunu silip orjinal oyuna o eklediğiniz hesap ile girip Google playstore bağlantısı bağlayabilirsin
google play dışından indirdiğin oyunların kendi sunucusu oluyor diye biliyorum o yüzden hesap bağlamalar olmuyor offline oyunlar felan da öyle online olanlar da clash of clans gibi düşün internetten pvp sini indirebiliyorsun ama oynadığın rakipler yine pvp sunucu da oynayan kişiler