Arkadaşlarım kötü ama tam anlamıyla beni durduk yere her yerden banlıyorlar falan nefret edilesi. Üstelik içlerinden biri benim kuzenim, serverları var beni almıyorlar. İyi oynayıp kanser edince küfür ediyorlar, tam bir ezik tiplemesi böyle tiplerle nasıl başa çıkılır acaba?
Karaktersiz insanları kafana taktığına değmez yukarıda da arkadaşlar hayatından çıkarmanı söylemişler tek yapman gereken bu yoksa sende onlara benzersin
fazla takmamakla başlayabilirsin aralarında işe yarar insanlar varsa kullan at çöp poşedi gibidir onlar menfaatlerin için kullan sonra at çöpe daha iyi hissettirir
böyle birşeyi buraya yazman sana yaptıklarını doğruluyor ve ceza almalarıda gerekmez bunları kafaya takma böyle sorunlarınıda buraya yazma git psikologdan terapi al sanal ortamda kalp kırmak isteyen o kadar şahıs var ki sonunda sen üzülürsün
Hayır yani ne alaka zarar veriyorsa bir insan o ortam ortamdan uzak durman gerekmezmi bence bunların öyle davranmalarına geçit veren sensin bence yinede tavsiyem engelle geç
benim yaptığımı yap zaman geçirmek için takıl giderse gitsin sadece onlar mı var sanaldan arkadaş yapmak çok basit en basitinden valorant ta 1 maç daha girebilir miyiz diyişinle bile arkadaş edinebilirsin ama çok bağlanma insanları sıkarsın ve çok da soru sorma karşındaki seni kendi çıkarları için kullandığını düşünüp engel atabilir. aynı şekilde çok konuşma, saygılı ol