Domates,salatalık biber.köyde yaşasaydınız bahçenizde ne eker ne yetiştirirdiniz, ve hangi hayvanları yetiştirirdiniz.
kesinlikle muz kanka altın gibi değeri olucağını düşünüyorumköyde yaşasaydınız bahçenizde ne eker ne yetiştirirdiniz, ve hangi hayvanları yetiştirirdiniz.
kanka muz yetiştir bi zahmeti yok ve altın gibi değer görücek benden demesiçiçek tarzı şeyler ekerdim ya iş tarıma girince çok daha zahmetli hal alıyor ve bazı makinalar gerekli.
muzuda bir düşün derim kanka hahahahahhaay çıçeği sonra yağ satardım kısa yoldan zenginlik.
eqweqweqweqwemuzuda bir düşün derim kanka hahahahahha
bahçem olsa muzda yetiştirirdimde hayat şartları iştekesinlikle muz kanka altın gibi değeri olucağını düşünüyorum
Post automatically merged:
kanka muz yetiştir bi zahmeti yok ve altın gibi değer görücek benden demesi
güzel seçim hocamköpek,çilek,karpuz,kavun,erik
büyük ihtimalle inek yetiştirip kendi peynirimi sütümü üretirdim sebze olarakda domates havuş filan ekerdimköyde yaşasaydınız bahçenizde ne eker ne yetiştirirdiniz, ve hangi hayvanları yetiştirirdiniz.
En mantıklı olan bu bencede teşekkür ederimbüyük ihtimalle inek yetiştirip kendi peynirimi sütümü üretirdim sebze olarakda domates havuş filan ekerdim
domates hıyar kavun karpuz biber herşey kanka ekıyrz .dköyde yaşasaydınız bahçenizde ne eker ne yetiştirirdiniz, ve hangi hayvanları yetiştirirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?