doğru ve artık çok pahalı olan ürünler salatalık olmuş 50 tl diyolarSalatalık - Patates - Domates - Karpuz - Ben bunları yetişrirdim güncel hayatımızda çok fazla satılan ürünler.
reis sen bildiğin ticaret yapıyosun biz bu konuda amatör takılıyoz3 5 kendime kadar biber domates falan ekili . 300 küçük baş 100 kadarda kuzu var . Tabibaşlarına çoban dikince rahat okuyor .Köyde yaşamıyorum arazi var
Waow çok yaratıcı bir fikir hem gelir hem besin ihtiyaçları mantıklıŞuan en pahalı ürünlerden olan Pembe Domates, Beef Domates, Ayşe ve Çalı Fasulye yetiştirirdim.
Üni bittiği gibi babamı 2 sene içinde göndererek dükkanı ele geçirdimreis sen bildiğin ticaret yapıyosun biz bu konuda amatör takılıyoz
reis varmı bu konu başlığı altında bu amatörlere demek istediğin birşeyÜni bittiği gibi babamı 2 sene içinde göndererek dükkanı ele geçirdim
evet reis işte biz de onu ekelim diyoz nasıl mantıklımı ? ;Ddomates, kilosu 25 lira olmuş
Okulla kalkıp özel bir hastanede doktor olmayacaksan 5 k 10 k maaşla hayatını geçirebilceğinizi sandığınız bir bölüm okuyorsanız acil okulu bıraıp 10 kasa portakal satın alın . 10 sene sonra hiç tahmin edemiyceğiniz yerlere geldiğinizi farkedeceksinizreis varmı bu konu başlığı altında bu amatörlere demek istediğin birşey
10 kasa portakal derken kral fide mi onlarımı dikecez?Okulla kalkıp özel bir hastanede doktor olmayacaksan 5 k 10 k maaşla hayatını geçirebilceğinizi sandığınız bir bölüm okuyorsanız acil okulu bıraıp 10 kasa portakal satın alın . 10 sene sonra hiç tahmin edemiyceğiniz yerlere geldiğinizi farkedeceksiniz
doğru ve artık çok pahalı olan ürünler salatalık olmuş 50 tl diyolar
Yok la harbi portakal al sat . ordan bile başlasan ticaret sonunda seni daha zengin eder10 kasa portakal derken kral fide mi onlarımı dikecez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?