dosya hilenin dosyası diye biliyorumarkadaşlar c nin içinde kprocesshacker.sys dosya mevcut ne yaptımsa silinmiyor ? bilgisi olan ?
Unlocker vb programlar ise yaramazsa başka bir tane dene kesin silinirnasıl bir silme programı ?
C nin içine girdi dosya bir türlü silinmiyorzaten virüsün kendisi hile
ben shift+delete ile sildim mouse sağ tıkta çıkmıyor ama shift+delete ile sildimarkadaşlar c nin içinde kprocesshacker.sys dosya mevcut ne yaptımsa silinmiyor ? bilgisi olan ?
tamamdır teşekkürlerinternette processhacker diye bi program var görev yöneticisinin gelişmiş hali gibi onu indir kur sonra programı sil o da silinir bende bazı oyunlara girince processhacker ı kapat diye uyarı veriyor eac o türlü keşfetmiştim
şimdi yaptım ama erişim engellendi hatası veriyorCmd yi yönetici olarak başlat ve sırasıyla bu komutları uygula
Kod:sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2
daha sonra c den silebilirsin.
arkadaşlar c nin içinde kprocesshacker.sys dosya mevcut ne yaptımsa silinmiyor ? bilgisi olan ?
tamamdır yönetici olarak çalıştırmamışımCmd yi yönetici olarak başlat ve sırasıyla bu komutları uygula
Kod:sc stop kprocesshacker2 sc delete kprocesshacker2
daha sonra c den silebilirsin.
Kanka yanlış bilgi vermeyeyim fakat birisi pcyi yeniden başlat sonra direkt açıp o klasörü silmen yeterli siliniyor demişti dene istersen.arkadaşlar c nin içinde kprocesshacker.sys dosya mevcut ne yaptımsa silinmiyor ? bilgisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?