kprocesshacker.sys diye lanet bi dosya windows c de abi silemiyorum R6 oynicam şu lanet dosyayı sil felan diyor lütfen yardım edin bi programda açık felan diyor sil deyince
Kprocesshacker.sys bir Windows sürücüsüdür. Sürücü, bilgisayarınızın donanım veya bağlı aygıtlarla iletişim kurmasını sağlayan küçük bir yazılım programıdır. Bu, bir sürücünün işletim sistemi, donanım vb. Bileşenlerine doğrudan erişimi olduğu anlamına gelir. Ücretsiz dosya bilgileri forumu, kprocesshacker.sys dosyasının Windows sistem dosyası olup olmadığını veya güvenebileceğiniz bir uygulamaya ait olup olmadığını belirlemenize yardımcı olabilir.
process hacker 2 adında kapatılamayan sıstem dosyalarını kapatan program varya onu kullanıyorsan eger onun dosyası o. process hacker 2 yi kaldır o kaldırılabılıyor ben de pubg steam versiyonuna gıremıyordum
process hacker 2 adında kapatılamayan sıstem dosyalarını kapatan program varya onu kullanıyorsan eger onun dosyası o. process hacker 2 yi kaldır o kaldırılabılıyor ben de pubg steam versiyonuna gıremıyordum