bu tür forumlarda değil bankaların falan yatırım danışmanlığı hizmetinde bulabilirsin belki sıkıntı yaşarsın kanka
Ya ne yazıkki bankaların yatırım danışmanları sadece önlerindeki kağıdı okuyorlar diğer yatırım ortaklığı şirketlerde sadece manipülasyon oluyor.bu tür forumlarda değil bankaların falan yatırım danışmanlığı hizmetinde bulabilirsin belki sıkıntı yaşarsın kanka
Dostum bırak btc yi
bu kadar parayı yatırım yapsan aylık faizi ile gelir alırsın
Faiz oranlatı 2018 yılında bana çok kazandırdı ama şuan çooook düşük. 2018'de bende öyleydim. Ne bulursam faize koyuyordum ama şimdi çok düşük rakamlar. Gayrimenkul alırım,kiraya veririm daha iyi.Dostum bırak btc yi
bu kadar parayı yatırım yapsan aylık faizi ile gelir alırsın
Kanka fon yatırımlarıyla, uzun vadede hisse alımıyla, temettüyle falan uğraşıp öğrenirsen daha iyi değerlendirilebilir para. Yüksek bir mebla olduğu için risk yönetimi, para yönetimiyle güzel bir şekilde değerlendirebilirsin parayı. Uzun vadede doğru seçim her zaman kazandırır hissede batanlar genelde al-sat işlemleri yapanlardır. Tavsiyem olsunYa ne yazıkki bankaların yatırım danışmanları sadece önlerindeki kağıdı okuyorlar diğer yatırım ortaklığı şirketlerde sadece manipülasyon oluyor.
Hali hazırda halka arzları değerlendiriyorum zaten. Yeni halka arz olunca hemen başındayım ama buraya yazma sebebim daha yenilikçiydi. Evet meblaa fazla olabilir ama önemli olan kazanım şekli. Bir boomer gibi para kazanmak istemiyorum bu yatırımdan. Yada bir dükkan açarak ve ya gayrimenkul alarak paramı katlamak istemiyorum. Daha yenilikçi ve sistematik bir şekilde paramı katlamak istiyorum. Örneğin; Kripto arbitiraj herzaman dikkatimi çekmiştir. Bilgisi olan biri varsa birlikte çalışmak isterim.Kanka fon yatırımlarıyla, uzun vadede hisse alımıyla, temettüyle falan uğraşıp öğrenirsen daha iyi değerlendirilebilir para. Yüksek bir mebla olduğu için risk yönetimi, para yönetimiyle güzel bir şekilde değerlendirebilirsin parayı. Uzun vadede doğru seçim her zaman kazandırır hissede batanlar genelde al-sat işlemleri yapanlardır. Tavsiyem olsun
Bu neyin suçu kardeşim anlat dinliyorum.Dostum böyle şeyler suç polis yakalarsa en az 2 yıl hapis yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?