Reis 100K$'a ne gerçek işler , dükkanlar , işletmeler açılır , geçer koltuğuna kendi işini yönetirsin. ama buda bi talep ve arzu tabiki ama biraz daha gerçek ve elle tutulur işlere göz atmayı dene ,
Kümes , küçük , büyük baş hayvan işlerine bak mesela , talebi ve tüketimi yüksek hayvanlar her zaman para kazandırır.
Ya ne yazıkki bankaların yatırım danışmanları sadece önlerindeki kağıdı okuyorlar diğer yatırım ortaklığı şirketlerde sadece manipülasyon oluyor.
Faiz oranlatı 2018 yılında bana çok kazandırdı ama şuan çooook düşük. 2018'de bende öyleydim. Ne bulursam faize koyuyordum ama şimdi çok düşük rakamlar. Gayrimenkul alırım,kiraya veririm daha iyi.
Kripto paralarla içli dışlıyım 2012 yılında 11 yaşımda olduğum için satın aldığım 50 bitcoinin (bayram harçlığı ) bulunduğu hesabımı hangi siteden açtığımı falan hatırlamıyorum, 2016/17 dönemi patlama yapınca babamla birlikte almıştık sonrasında altcoinleri incelemeye, araştırmaya başladım.
İşin tekniğine dair pekçok bilgim var, danışmanlık yapmam mümkün size fakat ciddi olup olmadığınızı bilmiyorum.
Kripto paralar çok oynak bakmayın şu anki yüksek durumuna. onu yönetecek kişide normal yatırım yöneten insanlardan bi tık daha farklı olması gerekli. biz zamanında çok kazandık çokta kaybettik. şu an sadece izliyorum