kripto piyasasına bir adamın yön vermesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
merhaba ben aqualrex bugün sizlere kripto piyasası hakkında konusucagım geçtiğimiz günlerde elon musk twitter hesabında #bitcoin yazarak bitcoinin artışına neden oldu gözle görürülür bu artışa tek bir insanın sebep olması hiçde iyi birşey değil kripto piyasasına birilerinin bu şekilde yön verebilmesi ve insanların bu nedenlerden ötürü yatırım yapması veya aynı şekil yatırımlarından çekilmesi dogru değil sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir okumak isterim. bu arada bitcoin dunyasına giriş yapacaksanız binance gibi büyük borsalar kullanın türk borsaların geçenlerdeki rezilliğini herkes gördü piyasanın bir anda harekete geçmesi yogunluktan dolayı turk borsalarının error vermesi yatırımcıyı kızdırdı. iyi forumlar

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yanlız o herhangi bir adam değil kısa bir süreliğine bile olsa dünyanin en zengin adamı olmuştu sen veya ben twitter hesabimiza herhangi bir para birimi yazsak değerinin artacağını hiç sanmam.Çoğu piyasa da böyledir zaten.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kripto paranın bir gerçekliği yok sanal para yani . Her zaman dedim bugün de diyorum birgün uyandığında bitcoin ripple tarzı paraların hiçbir değeri kalmayacak ve bu aniden olacak o zaman aklınıza bu mesaj gelsin :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yanlız o herhangi bir adam değil kısa bir süreliğine bile olsa dünyanin en zengin adamı olmuştu sen veya ben twitter hesabimiza herhangi bir para birimi yazsak değerinin artacağını hiç sanmam.Çoğu piyasa da böyledir zaten.
zaten bizim yazmamızla oalcak şey değil elon musk yarın bitcoin almayın demesi vs bile bitcoini düşürebilir ebnim değinmek istediğimde bazı insanlar hiçbir bilgisi olmadan bu kelimelere kanıp ya alıyorlar yada satıyorlar sırf adam dunyanın en zengını felan diye

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sadece bir adam değil bugün bir başka ünlü daha bir tweet atarak yine bir para birimini manipüle etti. Durum oldukça garip.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herhangi bir adam değil dünyanın en zengini dünya pastasını elinde tutuyor ister istemez piyasa etkilenir

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
valla o gün btc yukselmesiyle alt coinler dusus yasadı benımde yatırımım altcoinde o anki dususte panik olmadım degil ama sabredip kârımı aldım cıktım :) piyasaya yön vermesi kötü ama sabreden kârını alır çıkar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla o gün btc yukselmesiyle alt coinler dusus yasadı benımde yatırımım altcoinde o anki dususte panik olmadım degil ama sabredip kârımı aldım cıktım :) piyasaya yön vermesi kötü ama sabreden kârını alır çıkar
uzun vadede herzaman kazanılır kanka

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
genelde bu böyle ilerler algı operasyonu yapılır herhangi bir sosyal medya üzerinden ve bu insanlar üzerinde bir etkiye ulaşır ve bu şekilde kripto para yön çizer

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
genelde bu böyle ilerler algı operasyonu yapılır herhangi bir sosyal medya üzerinden ve bu insanlar üzerinde bir etkiye ulaşır ve bu şekilde kripto para yön çizer
balinalar gecen skycoin i patlattı 3 dakikada %1450 buyumeden %100 e dustu en tepeden alan büyük battı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...