2 Kas 2025 #1 sodomh2 S Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI Aranızda Kripto veya Airdrop ile alakalı topluluğa sahip olanlar var mı? Var ise ne kadar sürede, hangi yolları izleyerek o kitleyi elde ettiniz? Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Kas 2025
Aranızda Kripto veya Airdrop ile alakalı topluluğa sahip olanlar var mı? Var ise ne kadar sürede, hangi yolları izleyerek o kitleyi elde ettiniz?
2 Kas 2025 #2 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI Benim öyle topluluğum fazla yok ama ağırlıklı ingilizce paylaşım yapar kitlelere ulaşırsan sağlam olursa dikkat çeker kitle sahibi olacağını gördüm bu hesaplarımdan hariç olarak diyorum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim öyle topluluğum fazla yok ama ağırlıklı ingilizce paylaşım yapar kitlelere ulaşırsan sağlam olursa dikkat çeker kitle sahibi olacağını gördüm bu hesaplarımdan hariç olarak diyorum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
4 Kas 2025 #3 honestinn H Üye Katılım 4 Kas 2025 Mesajlar 27 Tepki puanı 2 Yaş 29 Burada böyle birisini pek bulamazsın telegramda özellikle bu tarz insanların kanalları var onları inceleyebilirsin fikir sahibi olmak için
Burada böyle birisini pek bulamazsın telegramda özellikle bu tarz insanların kanalları var onları inceleyebilirsin fikir sahibi olmak için