Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kriptodan Aylık Kazanç Sağlanabilir mi ? ( Rehber Niteliğinde)
İleri seviye teknik analiz bilen biri olarak şunu söylemek isterim indikatörler ve osilatörler price actionu onaylamaktan öteye gitmemeli bunlarla trade edenler kaybetmeye mahkumdur.
Ben en başlarda bi sıcak bakıyordum bir miktar param 2 katına cıktı cıktıkda üstüne ekleme yaptım oda 2 kat oldu . sonra satıp baska bitane aldım cıkıcak dediler 0 landım bida almadım . ama böyle bilen biri varsa yakınınızada sürekli bilgi transferi yapabileceğiniz tabikide alınır .
Ama bilmeden öğrenmeden bulaşmayın bence
Reis eline bilgine sağlık vallaha dediklerin çok doğru benim bir arkadaş vardı telegramdan vip guruba girip 20-25 bin kaybetmişti bu konuda bir çok kişiyi bilgilendireceğini düşünüyorum
Arkadaşlar, uzun zamandır farklı platformları deniyorum ve Axiom Trade gerçekten öne çıkıyor. Neden mi? Çünkü düşük komisyonlarla hızlı işlem yapabiliyor, güvenli bir altyapıya sahip ve kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor.
Benim için en önemli nokta, işlem yaparken gereksiz masraflarla uğraşmamak ve güvenilir bir ortamda alım satım yapabilmek. Eğer siz de daha iyi bir deneyim arıyorsanız, mutlaka bir göz atın.
Ben buradan bir kazanç sağlamıyorum, sadece gerçekten işinize yarayabilecek bir platformu öneriyorum. Denemek tamamen sizin elinizde.