Kriptodan Aylık Kazanç Sağlanabilir mi ? ( Rehber Niteliğinde)

Onaylı Üye
Kripto işi biraz zora girdi artık kimseye kazandırmıyorlar büyükler her zaman bi oyun çevirip küçük yatırımcıyı soyuyorlar benim kanaatim

Üye
Ödüller
1
Sosyal
Bilgisi olmayanlar için okunması gereken bir form gerçekten.

Ultra Üye
Ödüller
7
Hocam finansal okuryazarlık eğitimleride çok önemli. Bu olaylar biraz daha karışık. Ama iyi bir temel niteliğinde konu olmuş. Ellerinize sağlık :=)

Onaylı Üye
Uzun zamandır trade yaptıgım için yeni bir şey bulamadım yazınızda fakat faydalı bir yazı olmus, elinize sağlık

Onaylı Üye
2021'in ilk aylarında doge olayları patladığında girmiştim o zaman bnb 50dolardı benim de 100dolarım falan vardı zaten çok yükselmiş daha fazla para kazandırmaz diye ana coinlere yatırım yapmadım vadelide boş işlemlerle paramı yok ettim daha sonra param oldukça 100dolar atıp oyun oynar gibi vadeli işlem açıyordum en son btcye long açtığımda Rusya savaş açtı o günden beri uzağım düzgün bir mentaliteyle para kazanılabilir ama kumar gibi oynanırsa hiç bir mantığı yok

Süper Üye
Ödüller
2
Bilgilerini bizede anlattığın için teşekkürler senin sayende kriptoyla ilgili bilgi sahibi oldum

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
Son derece açıklayıcı ve detaylıca anlatmışsın konuyu, teşekkürler dostum. :salute:

Onaylı Üye
gerçekten kazanmak zor ama ben sunu fark ettim boğadan ayıya geçerksen düşerken bazen mini yükselişler yapıyor o zamanlar değerlendirilebilşir

Onaylı Üye
GİRİŞ - TELEGRAMDA BULUNAN VIP GRUPLAR VE KOLAY PARA KAZANMAK ?
Öncelikle kriptodan para kazanmak isteyen arkadaşlar işin kolay yanlarına kaçmasınlar.Örnek veriyorum Telegramda bulunan ''VIP Grup'' adı altında insanlara DOLAR üzerinden satış yaparak sürekli kazanç vaat eden umut tüccarları sizin duygularınızı önemsemezler ve tek amaçları bu gruplarda üyelik satarak para kazanmaktır.Sizin kaybedeceğiniz paraları önemsemezler arkadaşlar.Bu adamlar sürekli her işlemin altına ''YTD'' Yazarlar ki siz kaybettiğinizde adama gidip ''Ya ben kaybettim ama böyle yap dedin diye böyle yaptım'' dediğinizde adamın verecek bir cevabı olsun.
4 Yıldır Forex ve Kripto işleriyle uğraşan birisi olarak söylüyorum bunu ve can-ı gönülden söylüyorum arkadaşlar ASLA VE ASLA kimse size işlemlerini A T M A Z. Kendimden biliyorum bu işten çok güzel paralar kaldırdım yeri geldi kaybettim tabii de ancak bu işi bilen adam sizden gelicek 30 40 DOLAR'a ihtiyaç duymaz. Emin olun sizi ikna etmek için zaman bile kaybetmez arkadaşlar.Özellikle kripto borsaları sürekli hareketlidir ve mumlar sürekli değişir biz bunların sürekli takibini yapmak zorundayız.Size işlem atıcak kadar da vaktimiz yok :)
-
KRİPTO GEÇİCİ BİR HEVES Mİ ? SÜREKLİ KAZANÇ SAĞLANIR MI ?
Evet en çok merak edilen sorulardan bir diğeri Kripto geçici bir heves mi ? Cevabım açık bir şekilde hayır en azından belli başlı coinler için shitcoinleri geçiyorum onları konuşmamıza gerek bile yok arkadaşlar bu tarz coinlere bakarak vakit bile kaybetmeyin :) Altcoinlerden belli başlı olanlar harici onlarda çok gelecek vaat etmiyor ama örnek vermek gerekirse BNB,META,ETC,ETH,LTC vs. bu ve benzeri 50+ Altcoin asla boşa vakit değildir ve zamanları da geçmez.Gelelim sürekli bir kazanç sağlanır mı sorusuna.Arkadaşlar kriptoya başlayalı 3 ay olmuş yeni birisi kesinlikle ekstra olarak bir işte çalışmalı.Yani ben 4 yıldır bu işi yapıyorum ve ilk 1 senemde hep ekstra işlerde çalıştım hatta 1.5 sene iyice kavrayıp artık gözlerimle destek direnç çizecek duruma gelene kadar bu işi ana kazancım olarak yapmayı düşünmedim tabii ki hayalini kurdum orası ayrı şuanda da ana işim olarak bu işi yapıyorum.
-
KURSLARI NERDEN VEYA KİMLERDEN ALMALIYIZ, YOUTUBE'DAN KRİPTO BORSASI ÖĞRENİLEBİLİR Mİ ?
Udemy kurs diyince zaten ilk akla gelen yer olduğu için bu platform harici bir yer açıkçası bilmiyorum arkadaşlar.Önerebileceğim bir kişide yok çünkü ben ders aldığımda o kişinin kursları şuanda yok ve ben 1 kişiden kurs almıştım diğer kişileri de daha önce hiç izlemedim açıkçası.Youtube'dan ders öğrenilir mi ? Bilmiyorum valla hiç youtube'dan ders öğrenmeye çalışmadım arkadaşlar oyüzden kesin bir şey söyleyemem size ama eğer uzun zamandır takip edip güvendiğiniz birisi var ise onun içeriklerini izleyebilirsiniz.Ama size formasyonları ve indikatörleri rastgele anlatmadığından emin olun.Sırf anlatmak için anlatıyorsa veya kanalında bir köşede bulunsun diye çekiyorsa o videoları izlemeyin %1000000000 PARA KAYBEDERSİNİZ. Bu İndikatörler ve Formasyonlar bizim can damarlarımızdır arkadaşlar bunları KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE DOĞRU ŞEKİLDE ÖĞRENMELİSİNİZ.
-
HANGİ BORSALARDA İŞLEM AÇMALIYIZ ?
Borsa konusu şakaya gelmez arkadaşlar kesinlikle adı sanı duyulmamış hiçbir borsada işlem açmayın. İşlem açacağınız borsaları COINMARKETCAP üzerinden işlem hacimlerine göre vs. araştırmalısınız.
Ya da bilindik bi kaç borsada işlem açın hiç yeni heyecan aramayın derim ben.
Ben mesela hep BINANCE borsasında işlem açtım kolay kolay da değiştireceğimi düşünmemekteyim size de bunu öneririm.
-
TEKNİK ANALİZLERİMİZİ NERDE YAPMALIYIZ ?

Teknik analizlerinizi TRADINGVIEW'da yapabilirsiniz arkadaşlar eğer gerçekten profesyonel seviyede değilseniz 3 tane İşlem aracı işinizi görecektir.
Nedir bunlar ? RSI,MACD,Bollinger Bands
Fibonnaci'ye vs girmiyorum bile başlangıç için sizi zorlayabilir.
-
NE KADARLIK İŞLEMLER AÇMALIYIZ ? KAÇ PARA İLE BAŞLAMALIYIZ ?
Arkadaşlar kesin bir bütçe söyleyemem ama ortalama 500$ işinizi görebilir Türkiye şartlarında ve FUTURES (Binance) için konuşmam gerekirse 10X kaldıraç harici girmediğinizi varsayarsak bir işleme 10-50$ Aralığında girip maksimum 2$ kazanıp günü sonlandırmalısınız.BAKIN BURDA PARANIZDAN BAHSEDİYORUZ. FANTAZİYE GEREK YOK.Mantıklı düşünün.
10$'da 10X ile Maksimum 1$ kazanabilirsiniz ve Maksimum 1$ KAYBETMELİSİNİZ. Burda oyun oynamıyoruz arkadaşlar burda alın terinizle kazandığınız paranız söz konusu.
İşlemleri de MAKSİMUM 25X ile açın.Günlük veya haftalık işlemlerde 5X Maks olabilir çünkü kripto çok oynaktır ve ben maksimum 1 saatlik işlem açarım 5X ile.
-
Arkadaşlar Kripto yolculuğu 1 günde size mükemmel kazançlar sağlamaz güzel kazançlar sağlamaz. Bunun için uzun yılların geçmesi gerekir ustalaşmanız gerekir basite atılcak şeyler değildir.
1 Ayda 5 Ayda 10 Ayda PROFESYONEL işlemler açamazsınız, ben bile kendime hala profesyonel diyemem diyemiyorum.
Para vaatleriyle sizi kandırmaya çalışanlara İNANMAYIN.
Başka yardımcı olmamı istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
İyi günler :)
dilinize sağlık bilgiler için bunun için rehber olursada iyi olabilir aslında

Donator
Ödüller
5
Yazın için emeğine sağlık ayrıca kaldıraç işlemlerde kasanızın %15'inden fazla bir işleme girmemeye dikkat edin iyi kazançlar dilerim :)

Ultra Üye
Ödüller
8
yararli forum ellerine saglik

Onaylı Üye
kazananlar var bizde anca özeniyoruz:(

Onaylı Üye
Ödüller
2
ele ayaga dusmus hicbir seyden para kazanilmaz. ilk bilinmeyen donemlerde girdin girdin sonra girenler batmaya mahkum.

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.