20 Eki 2018 Yasaklandı #41 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI Bedi4141' Alıntı: açıp kapma tuşu varmı? Genişletmek için tıklayın ... Benim hile gibiyse bunda açma kapama yok plugin olarak yükler o plugin kaldığı sürece hileyle oynarsın
Bedi4141' Alıntı: açıp kapma tuşu varmı? Genişletmek için tıklayın ... Benim hile gibiyse bunda açma kapama yok plugin olarak yükler o plugin kaldığı sürece hileyle oynarsın
20 Eki 2018 #42 Worldland W Üye Katılım 19 Haz 2018 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 Yaş 27 7 HİZMET YILI Hileyi yapmaya calıştım ama siteye girdiğimde Click To Play diyo tıkladıgımda loding deyip kalıyor oyuna giremiyorum nasıl girebilirim
Hileyi yapmaya calıştım ama siteye girdiğimde Click To Play diyo tıkladıgımda loding deyip kalıyor oyuna giremiyorum nasıl girebilirim
20 Eki 2018 Yasaklandı #43 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI Worldland' Alıntı: Hileyi yapmaya calıştım ama siteye girdiğimde Click To Play diyo tıkladıgımda loding deyip kalıyor oyuna giremiyorum nasıl girebilirim Genişletmek için tıklayın ... benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir
Worldland' Alıntı: Hileyi yapmaya calıştım ama siteye girdiğimde Click To Play diyo tıkladıgımda loding deyip kalıyor oyuna giremiyorum nasıl girebilirim Genişletmek için tıklayın ... benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir
21 Eki 2018 #44 EmirKinqBey E Seçkin Üye Katılım 12 Tem 2018 Mesajlar 312 Tepki puanı 22 Ödüller 4 Yaş 26 7 HİZMET YILI javabex' Alıntı: benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir Genişletmek için tıklayın ... daha ayrıntılı anlatırmısın? sildim geçmişide sildim girdim yine olmadı
javabex' Alıntı: benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir Genişletmek için tıklayın ... daha ayrıntılı anlatırmısın? sildim geçmişide sildim girdim yine olmadı
21 Eki 2018 Yasaklandı #45 javabex J Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 194 Tepki puanı 34 Yaş 26 7 HİZMET YILI EmirKinqBey' Alıntı: daha ayrıntılı anlatırmısın? sildim geçmişide sildim girdim yine olmadı Genişletmek için tıklayın ... plugini kurdun mu?
EmirKinqBey' Alıntı: daha ayrıntılı anlatırmısın? sildim geçmişide sildim girdim yine olmadı Genişletmek için tıklayın ... plugini kurdun mu?
21 Eki 2018 #46 TürkHamlesi T Onaylı Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 61 Tepki puanı 7 Ödüller 7 9 HİZMET YILI io oyunlarina hile yapildigini bilmiyodum baska hileler varsa paylasin ellerinize saglik
21 Eki 2018 #47 fckkimdirla F Üye Katılım 8 Kas 2017 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 27 8 HİZMET YILI javabex' Alıntı: benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir Genişletmek için tıklayın ... dediklerini yaptım ama aynı sorun oluşuyo loadingde kalıyo çerezleri geçmişi sildim sonra pluıgini tekrar kurdum olmadı.
javabex' Alıntı: benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir Genişletmek için tıklayın ... dediklerini yaptım ama aynı sorun oluşuyo loadingde kalıyo çerezleri geçmişi sildim sonra pluıgini tekrar kurdum olmadı.
21 Eki 2018 #48 Baayaz Uzman Üye Katılım 25 Mar 2018 Mesajlar 270 Tepki puanı 43 Ödüller 8 8 HİZMET YILI uzantılara ekliyorum fakat oyuna girince loading yazısında kalıyor
31 Eki 2018 Moderatör #49 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Hile fixlenmiş. Yapımcısı güncellediği zaman konu sahibi konusunu düzenlerse yeniden çalışıyor tagı verilip konu sabitlenecektir. || 31.10.2018
Hile fixlenmiş. Yapımcısı güncellediği zaman konu sahibi konusunu düzenlerse yeniden çalışıyor tagı verilip konu sabitlenecektir. || 31.10.2018