Benim hile gibiyse bunda açma kapama yok plugin olarak yükler o plugin kaldığı sürece hileyle oynarsınaçıp kapma tuşu varmı?
Worldland
Üye
Hileyi yapmaya calıştım ama siteye girdiğimde Click To Play diyo tıkladıgımda loding deyip kalıyor oyuna giremiyorum nasıl girebilirim
benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna girHileyi yapmaya calıştım ama siteye girdiğimde Click To Play diyo tıkladıgımda loding deyip kalıyor oyuna giremiyorum nasıl girebilirim
EmirKinqBey
Üye
daha ayrıntılı anlatırmısın? sildim geçmişide sildim girdim yine olmadıbenim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir
plugini kurdun mu?daha ayrıntılı anlatırmısın? sildim geçmişide sildim girdim yine olmadı
TürkHamlesi
Onaylı Üye
io oyunlarina hile yapildigini bilmiyodum baska hileler varsa paylasin ellerinize saglik
fckkimdirla
Üye
dediklerini yaptım ama aynı sorun oluşuyo loadingde kalıyo çerezleri geçmişi sildim sonra pluıgini tekrar kurdum olmadı.benim hiledede öyleydi plugini kaldır oyunu kapat geçmişi vs sil çerezleri sil sonra tekrar plugini yükleyip oyuna gir
Baayaz
Onaylı Üye
uzantılara ekliyorum fakat oyuna girince loading yazısında kalıyor
Hile fixlenmiş. Yapımcısı güncellediği zaman konu sahibi konusunu düzenlerse yeniden çalışıyor tagı verilip konu sabitlenecektir. || 31.10.2018
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.