bende banlıyodum takım alıp alıp duruyordu sövüyorlardı. iyi olduksante banlayıp duruyordum söyledigin iyi oldu
inşallah dodge banı da kalkar da daha kullanışlı olur ya scriptArkadaşlar aram oynarken karşıma K'Sante geldi. Ah be yine script açılmayacak dedim fakat çalıştı nedense. Tabii ki skill dodgelamıyor K'Sante'nin fakat diğer her şeyiyle normal. Deneyebilirsiniz.
skill dodge yoksa sarmazArkadaşlar aram oynarken karşıma K'Sante geldi. Ah be yine script açılmayacak dedim fakat çalıştı nedense. Tabii ki skill dodgelamıyor K'Sante'nin fakat diğer her şeyiyle normal. Deneyebilirsiniz.
aga bunun konuyla ne alakası var ayrıca dodge banı dediğin şey ne allah aşkınainşallah dodge banı da kalkar da daha kullanışlı olur ya script
Kayn, zeri, akshan, vex vs. için gelebilir belki ama Gp için bence script olmaz veya config olmaz çünkü varil noktaları falan seçim olduğu için script kafasına göre atar ve verimli olacağını sanmıyorumgp,kayn gibi şampiyonlarında gelmesi lazım
Paralı sclerde kayn viego tarzı champlarda script var aga lb reborna neden gelmiyor inan bi fikrim yok mh ekibinin vardır bi bildiği die düşünüyorumKayn, zeri, akshan, vex vs. için gelebilir belki ama Gp için bence script olmaz veya config olmaz çünkü varil noktaları falan seçim olduğu için script kafasına göre atar ve verimli olacağını sanmıyorum
gp denemedim ama kayn var diye biliyorumgp,kayn gibi şampiyonlarında gelmesi lazım
bu iyi haberArkadaşlar aram oynarken karşıma K'Sante geldi. Ah be yine script açılmayacak dedim fakat çalıştı nedense. Tabii ki skill dodgelamıyor K'Sante'nin fakat diğer her şeyiyle normal. Deneyebilirsiniz.
Yok ben sadece gangplank için script olmaz demek istemiştim, diğer paralı scriptler konusunda bilgi sahibi değilimParalı sclerde kayn viego tarzı champlarda script var aga lb reborna neden gelmiyor inan bi fikrim yok mh ekibinin vardır bi bildiği die düşünüyorum
valla kayn gibi çarlara sc gelse çok güzel olur inşallah yakın zamanda gelirParalı sclerde kayn viego tarzı champlarda script var aga lb reborna neden gelmiyor inan bi fikrim yok mh ekibinin vardır bi bildiği die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?