şöyle bir durum var hocam. HWID yemedim. Sadece bir hesabım küfürden dolayı banlandı. Ekstra olarak farklı hesaplar açabiliyorum. Ama bu tekniklere de bakmak isterim.BIOS Update + Raid + IP/MAC + MonitorID + AMIDewin ya da AMIDeDos ile /su, /bs, /ss spooflarsan banın kalkıyor.
Denendi, onaylandı.
Hocam ban yiyen hesabı açmazlar be nasıl açtırıyorsunuz böyle bir şey nasıl oluyor açıkçası merak ettimşöyle bir durum var hocam. HWID yemedim. Sadece bir hesabım küfürden dolayı banlandı. Ekstra olarak farklı hesaplar açabiliyorum. Ama bu tekniklere de bakmak isterim.
banlanan hesabının banı açılmaz bro sadece anakart banını kaldırabilirsin defkhanın dedikleri ile .şöyle bir durum var hocam. HWID yemedim. Sadece bir hesabım küfürden dolayı banlandı. Ekstra olarak farklı hesaplar açabiliyorum. Ama bu tekniklere de bakmak isterim.
Ya şimdi sitenin linkini yemin ediyorum hatırlamıyorum. Ama Adamlar 10 ticket atarak banınızı kaldırabiliriz demişlerdi. Pek mantıklı gelmedi bana pek tabii. Ama işte umut fakirin ekmeğidir misali...Hocam ban yiyen hesabı açmazlar be nasıl açtırıyorsunuz böyle bir şey nasıl oluyor açıkçası merak ettim
yok hocam para falan vermedim zaten. Sadece böyle bir sitenin varlığının olduğunu söyledim. Büyük bir çaresizlikte bile kalsam yine para vermem orası ayrı daDolandırılma sakın dost.
bir kaç kere yazdım. Ama pek kaldırma taraftarı değiller gibi. İnternetten falan da baktım. EA sağ olsun, ban kaldırma konusunda pek cimri bir firma...destekden yazıp banını kaldırabılırsın
Pardon dostum doğru okumamışım sen banlanan hesabının banını açmak istiyorsun maalesef o mümkün değil, kaldı ki bir de üzerinden 1.5 yıl zaman geçmiş çoktan silinmiştir o hesap. Bu gibi durumlarda itiraz için geçici bir süreliğine daha hesapları tutuyorlar ondan sonra tamamen siliyorlar. Kurtarılabileceğini hiç sanmıyorum.şöyle bir durum var hocam. HWID yemedim. Sadece bir hesabım küfürden dolayı banlandı. Ekstra olarak farklı hesaplar açabiliyorum. Ama bu tekniklere de bakmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?