Onaylı Üye
Hocam Bütçeye çok takmıyorum fakat yani böyle 400 500ü geçecek kadar da abartılı olmasın. Benim için önemli olan kulaklığın çok abartılı bir şekilde derinliğinin olmaması kafamı yastığa koyarken rahatsız etmesin ve birde çok çabuk bozulmasın yeter.Bütçen nedir ?
Hocam derdim sadece yatarken bozulmaması. Birde arada kulağımdan çıkıyor sabah bi kalkıyorum ezilmiş vaziyette. Şöyle kulağımı kavrayacak çıkmayacak bir şey olsa mükemmel olurdu.Jbl in modellerine bakabilirsin bütçeni belirtmemişsin,oradan bütçene uygun olan modellerine göz atmanı öneririm.
Ben iphonenın kulaklığını öneririm gerçekten çok iyi ve ucuz 200 tlHocam Bütçeye çok takmıyorum fakat yani böyle 400 500ü geçecek kadar da abartılı olmasın. Benim için önemli olan kulaklığın çok abartılı bir şekilde derinliğinin olmaması kafamı yastığa koyarken rahatsız etmesin ve birde çok çabuk bozulmasın yeter.
Hocam bir kaçına baktımda hatta site içi reklamlarda jbl kulaklıkları çıkmaya başladıJbl in modellerine bakabilirsin bütçeni belirtmemişsin,oradan bütçene uygun olan modellerine göz atmanı öneririm.
Hocam sanki biraz daha oyuna yöneliklermiş gibi duruyorlar. İçlerinden özellikle benim dediğim tarza uygun var mı göremedim varsa size zahmet atabilir misiniz?Rampagenin modelerini denyebilirsin
Kablosuz olması daha çok işimi görür gibi ve tam dediğim yassı tarzda. Yani yatarken rahatsız edeceğini sanmıyorum buna göz gezdireceğim teşekkürler cevaplarınız için. Muhtemelen bunu alacağım mini boyutda sanırım tam çözemedim.Kanka sana önereceğim bir kulaklık var xıaomi'nin kulak içi kulaklık yatar iken rahat bir şekilde müzik dinleyebilirsin değerlendir derim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
nefret ediyorum bu kulaklıktan ya benim kulağıma olmuyor yada kulaklık bozuk ben tavsiye etmem bende 3 tane vardı o kulaklıktan 2sini koparttım sinirdenBen iphonenın kulaklığını öneririm gerçekten çok iyi ve ucuz 200 tl
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?