Kulaklık alacağım ama kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
HyperX Cloud Alpha S mi alsam yoksa HyperX Cloud II mi alsam kararsızım oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum bütçe konusunda sorunum yok. Lütfen bilgisi olmayan yorum yapmasın.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hyperx cloud stringer wirelless kullanıyorum . Hyperx markası en doğru tercihin olacaktır ses kartlar aşırı çok iyi . 20 saatten uzun şarj süresi var ve gerçekten hafif ve kafaya tam oturması sayesinde hiç rahatsız etmiyor . Pedleri vesairede çok sağlam . Ayrıca evde kedim var sürekli mikrofonu ısırmasına rağmen ve düşmesine rağmen hiçbir bozulma olmadı . 1 senedir kullanıyorum bataryada eskime , şarj süresinde azalma vesaire yok . Sonuna kadar arkasında durabiliceğim bütçesiyle olsun kalitesiyle olsun herşeyiyle eksiksiz bir kulaklık

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
HyperX Cloud II senin için daha iyi olur

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
cloud II yı 3 yıl kullandım sıkıntı olmadı cok rahat ve ses konusunda ıyı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Cloud 2 uzun süredir kullanıyorum ses kalitesi gerçekten çok iyi ancak biraz ağır bir kulaklık birkaç saate baş ağrısı yapabiliyor kulağı biraz ısıtabiliyor. Steel series arctis 7 arctis pro gibi hafif ve kaliteli bir kaç kulaklığa daha bakabilirsin. Bütçe sıkıntı değil dedin diye diyorum. Cloud 2 ile aynı kasaya sahip Corsair HS70 (kablosuz) da tavsiye edebilirim. Batarya süresi fena değil gerekirse kablolu usb de kullanabiliyorsun şarjdayken.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Cloud 2 yi bir senedir kullanıyorum tek kelime ile harika olduğunu söyleyebilirim dostum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum şimdi bu kulaklıklardan herhangi bir tanesini alsan her türlü fazlasıyla zaten senin işini görür hyperx cloud II de alabilirsin alpha s de ama eğer yazdığın gibi bütçende bir problem yoksa kral steelseries arctis pro wireless Hi-Res oyuncu kulaklığı ben bu kulaklığı kullanıyorum 1 sene olucak yakında ama yine de cloud II alabilirsin alpha s in çok bir şeyi yok arasında fiyatı daha yüksek o kadar alpha s almana gerek yok yani kullandım zamanında cloud II ondan daha iyi söyleyeceklerim bunlardı umarım yararı dokunmuştur sana iyi günlerde kullan hayırlı olsun şimdiden

Post automatically merged:

dostum şimdi bu kulaklıklardan herhangi bir tanesini alsan her türlü fazlasıyla zaten senin işini görür hyperx cloud II de alabilirsin alpha s de ama eğer yazdığın gibi bütçende bir problem yoksa kral steelseries arctis pro wireless Hi-Res oyuncu kulaklığı ben bu kulaklığı kullanıyorum 1 sene olucak yakında ama yine de cloud II alabilirsin alpha s in çok bir şeyi yok arasında fiyatı daha yüksek o kadar alpha s almana gerek yok yani kullandım zamanında cloud II ondan daha iyi söyleyeceklerim bunlardı umarım yararı dokunmuştur sana iyi günlerde kullan hayırlı olsun şimdiden

unutmadan şunu da ekliyim kullanmış olduğum steelseries arctis pro wireless hi-res kulaklıkğın inanılmaz bir ses seviyesi var yani oyunda çalıların hışırtı sesini bile duyabilirsin en ince ayrıntısına kadar duyuruyor hocam kullanırsan ne demek istediğimi anlayacaksın zaten ayrıca yanında chatmixi de var istediğin gibi ayarlayabiliyosun oyun sesini konuştuğun kişinin sesini ne yapıyosan ona göre ayarlıyosun kolaylıkla öyle söyleyeyim eklemek istediğim bunlardı tekrardan iyi günlerde kullan dostum

Son düzenleme:
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
mikrofona önem veriyorsan cloud 2 al

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hyperx Cloud 2 al bence en güzellerinden biri o paran varsa wireless almanı öneririm

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben razer kullanıyorum almanı önermem dandik biraz yakın arkadaşım ise HyperX Cloud Alpha S almıştı onunkini daha çok beğendim bence onu alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rampage çok kaliteli bir marka tavsiye ederim

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

HyperX Cloud Alpha neden HyperX Cloud II' den daha iyi?​

• 2000Hz daha yüksek en yüksek frekans
  • 27000Hzvs25000Hz
  • 2Hz daha düşük en düşük frekans
  • 13Hzvs15Hz
  • 1m daha uzun kablo

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum güzel kulaklık tavsiye ederim

Stay humble hustle hard
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rampagelere bakabilirsin. baya güzel sürümleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...