2 kulaklıkta da hem gürültü engelleme için kulaklık üzerinde mikrofon, hemde normal mikrofon kablo üzerinde mevcut. Kulaklığın içi açılmıyor kapalı devre yani. Açabilsem multimetre bağlar kısadevre ayarında dener bulurum. Önerin için teşekkürler.hocam kulaklığın mikrofonlumu acaba.Microfonlu jacklarda 3 adet siyah çizgi olur microfonsuz jacklarda ise 2 adet siyah çizgi olur öncelikle aynı özelliklerde jack olmasına dikkat etmelisin.
daha sonra, kabloların ucunu actıktan sonra çakmak ile çok az yakarak üzerlerindeki saydam korumayı erit.daha sonra, renksiz olan şase kablolarını bağla ve youtubeden surround bir video acıprenkli kabloları bir birine dokundurarak sağ ve sol kulaklık kablolarını bul ve bağla
Başka kablo alsam ne olacak? Zaten başka kulaklığa para vermemek için can çekişiyorum, zira alacak param olsa kulaklığı direkt 0'nı alırımbaşka bir kablo alıp direkt kulaklığa bağlamalısın
Çok mantıklı gidip hemen bir jack alayım sonra o kabloları nereye bağlayacağım diye yeniden konu açayım öyle değil miyeni bşr jack kablosu almalısın
Evet evet durduğu yerde sonuç itibarı ile bağlayamayacağım için hiçbir sıkıntı çıkarmayacaktır.yepsyeni bir jack kablosu al derim hem elden geçme değil 0 sıkıntı çıkarmaz
5TL'ye aldığım kabloda gürültü engelleyici, mikrofon olacak mı sence? Ayrıca coğrafi olarak erişilebilirlik konusunda yüksek problemlere sahip bir ilçede yaşıyorum. Senin 5TL'ye aldığın dandik kulaklık burada 30TL, ayrıca ne gürültü engelleyici nede mikrofonu var... Başta da yazdığım gibi bu kabloların bir kombinasyonu bana doğru iletimi sağlayacak ve o yüzden bu jack'ı bu kulaklığa takmam gerekiyor.hiç uğraşma 5 tlye bir kablo al derim
Anlatsana dolu olarak sen hayatta nesin necisin ne iş yaparsın? Aldığın cezaları yazdığın cevapları ben görebiliyorum farkındasın değil mi? Boş insan...Boş insan.
Kulaklık kabloları vernikli olduğundan mütevellit yakarak yama yapmak gerekiyor tahminen yaşadığın sıkıntı bundan ibaret olacaktır. Ben sadece şuan kulaklık olarak kullanabiliyor fakat mikrofonunu kullanamamaktayım. Yenisini almak istemiyorum sadece gürültü engelleyicinin şasesini nereden vereceğim gibi problemleri çözmem gerekiyorbenimde kablom kopmuştu denedim ben de yama yapmayı fakat pek beceremedim yenisini alman daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?