Süper Üye
Hz olayını da denedim normalde zaten müzik ile uğraştığım için biliyorum ve 44.1de kullanırdım 48de daha da artıyor çıtlamalarkaç hz de dinliyorsun ?
en son driverı kurdum sonra anakartın kendi paylaşıtığını kurdum hiçbir anlamı olmadıhoparlörün driveri güncel olmayabilir? daha önce böyle bir şey görmedim de yaşamadım da
jak girişini bi bezle vs temizle bi azcık ıslat, giriş yerinide üfle belki düzelir başka çare gelmiyor yalan bilgide vermek istemiyorumen son driverı kurdum sonra anakartın kendi paylaşıtığını kurdum hiçbir anlamı olmadı
biraz saçma gelecek ama jacka bir hoh yaparak nefesinizle nemlendirip takıp dener misiniz yıllar önce başıma gelmişti böyle bir çözüm olmuştu
bu sorun pc jack girişi arızası oluyor genelde
farketmez dostum bi hohla dene o usb soketini tel flaşını aç bi incele donanımsal çünkü o sorunjack değil yaa sorun orda başlıyor ya işte. kulaklık USB girişli.. keşke jack olsa. sorun var ya anakartta falansa napcam bilmiyom
Hz ayarlarını değiştirirsen ses artar dostumbende de g35 var ses aşırı az geliyor
Power Supply tarihi nedir? elinle kontrol eder misin ısınma yapıyor mu (ayrı olarak kulağınla yakınlaştır tık tık tık ses geliyor mu) ? Ayrı olarak USB olması bir değişken değildir... Anakartda Şisen Kondansator'ler var mi kontrol eder misin? varsa aşağıda ki gibi şişme yapar bu durumda takılmalar ve bu sesleri yapar... eğer bundan dolayı ise çok korkmana gerek yok 100-200TL arası değiştirirler kolay bir çözüm...jack değil yaa sorun orda başlıyor ya işte. kulaklık USB girişli.. keşke jack olsa. sorun var ya anakartta falansa napcam bilmiyom
sabah kontrol edicem.. anakart jack içini temizlerken içine pamuk sıkıştı onu da çıkaramadım iğne denedim falan kaldı en dipte. yarın elektrik süpürgesi ile çekmeyi denicem sıkıştı ama güçlü hava çekimiyle gelir umarım, her şey üst üste geliyo delircem. açıkcası umarım sorun şu anlattığın şeydedir. çünkü kulaklığı laptopda denedim o da aynı şekilde çıt sesi çıkardı. ama farklı bir kulaklık da asıl sorunun olduğu bilgisayarda aynı şekilde çıt sesi çıkarıyor yani sorun kulaklıkta da diyemiyorum garip durumlar içerisindeyimHz ayarlarını değiştirirsen ses artar dostum
Post automatically merged:
Power Supply tarihi nedir? elinle kontrol eder misin ısınma yapıyor mu (ayrı olarak kulağınla yakınlaştır tık tık tık ses geliyor mu) ? Ayrı olarak USB olması bir değişken değildir... Anakartda Şisen Kondansator'ler var mi kontrol eder misin? varsa aşağıda ki gibi şişme yapar bu durumda takılmalar ve bu sesleri yapar... eğer bundan dolayı ise çok korkmana gerek yok 100-200TL arası değiştirirler kolay bir çözüm...
Topraklamayı kontrol ettin mi? evinde topraklama var mi? Ayrı olarak bende müzik işi ile uğraşıyorum condenser bir mikrofonum var bütün hatta olan ses mikrofona gidiyor bezenleri cızırtı yapabiliyor . inan sorununu anlıyorum zamanında çok para verdiğim şeyler de benim de başıma gelmişti ama soğukkanlı olmak gerekiyor. halledersin eminim.sabah kontrol edicem.. anakart jack içini temizlerken içine pamuk sıkıştı onu da çıkaramadım iğne denedim falan kaldı en dipte. yarın elektrik süpürgesi ile çekmeyi denicem sıkıştı ama güçlü hava çekimiyle gelir umarım, her şey üst üste geliyo delircem. açıkcası umarım sorun şu anlattığın şeydedir. çünkü kulaklığı laptopda denedim o da aynı şekilde çıt sesi çıkardı. ama farklı bir kulaklık da asıl sorunun olduğu bilgisayarda aynı şekilde çıt sesi çıkarıyor yani sorun kulaklıkta da diyemiyorum garip durumlar içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?