- Konuyu başlatan
Süper Üye
yani umarım bu sorun kalıtsallık tarzı bir şey yapıp cihazdan cihaza atlamıyodur, gidip kulaklıktan laptopa geçirmemişimdir sorun evin prizinde falandır yani.. şu dediklerine bir bakayım da.. pamuk sıkışma olayı ekstra kafamı yordu, çıkaramazsam tanıdık bilgisayar tamircisine götürcem açıp çıkarır. cızırtı olayı ya benim tam anlamıyla iki tane FL Studio açma fantezim yüzünden oldu ya da tüm sesle alakalı şeyleri silcem derken bir şeyler yaptım. bir de o bilgisayar tamircisi tanıdığa format attırıcam çünkü benim attığım formak windowsun kendi formatıydı yaptığı tek şey benim tek tek uğraşacağım silme uğraşını oto onun yapması, o bi gerçek formatı atsın. bir de pamuğu çıkarıcam die jack içine iğne, kürdan falan sürttüm baya bir sorun yaratmaz di miTopraklamayı kontrol ettin mi? evinde topraklama var mi? Ayrı olarak bende müzik işi ile uğraşıyorum condenser bir mikrofonum var bütün hatta olan ses mikrofona gidiyor bezenleri cızırtı yapabiliyor . inan sorununu anlıyorum zamanında çok para verdiğim şeyler de benim de başıma gelmişti ama soğukkanlı olmak gerekiyor. halledersin eminim.