frisby fph ama o fiyata çok güzel bi ürün bulamazsınMax 60 TL ve kafa üstü olan güzel kulaklık önerebilirmisiniz? Mikrofona gerek yok ama fiyatı uygun olursa olabilir. Birde kablolu olursa çok iyi olur sürekli kulaklıkla işlerimi hallediyorum. Şey birde son olarak size zahmet kulaklıkları linkleriyle atarsanız iyi olur mâlum kapıda ödemeyle alacağım kartım kırıldı. Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler fiyatı arttıramam ama güzel kulaklık.Preo My Game Gaming Kulaklık MG11
80 - 90 tl arası fakat güzel
Bu Frisby FPH ile aynı. Sadece markası farklı ve biraz daha pahalı.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fiyat performans açısından önereceğim bu bütçe biraz düşük olduğu içinTeşekkürler fiyatı arttıramam ama güzel kulaklık.
Bu Frisby FPH ile aynı. Sadece markası farklı ve biraz daha pahalı.
Frisby FHP-720BR Oyuncu Kulaklığı – MikrofonluMax 60 TL ve kafa üstü olan güzel kulaklık önerebilirmisiniz? Mikrofona gerek yok ama fiyatı uygun olursa olabilir. Birde kablolu olursa çok iyi olur sürekli kulaklıkla işlerimi hallediyorum. Şey birde son olarak size zahmet kulaklıkları linkleriyle atarsanız iyi olur mâlum kapıda ödemeyle alacağım kartım kırıldı. Şimdiden teşekkürler
Max 60 TL ve kafa üstü olan güzel kulaklık önerebilirmisiniz? Mikrofona gerek yok ama fiyatı uygun olursa olabilir. Birde kablolu olursa çok iyi olur sürekli kulaklıkla işlerimi hallediyorum. Şey birde son olarak size zahmet kulaklıkları linkleriyle atarsanız iyi olur mâlum kapıda ödemeyle alacağım kartım kırıldı. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?