Yaklaşık 1000tlye kadar bütçem var, kulaklığın mikrofonsuz olması şart değil ama mikrofonu olmazsa daha rahat olur harici mikrofonum var. Önerilerinizi bekliyorum
bunu tavsiye edebilirim mikrofonu senin kullandığın harici mikrofondan bile dahi iyi olabilir, kullaklığın sürücü mm gayet yeterince fazla bassları çok iyi çevresel seste var ✔ materyal desen mük.
Artic 5 altını önermem. Yaklaşık 1.5 sene artic 3 kullanmış biri olarak söylüyorum bana göre aynı fiyat bandında bulunan kulaklıklar Artic 3 den çok daha kalitelidir. Özellikle hardcore fps oyunları oynayan birisi için asla önermem 7.1i vs. zaten yok gibi bir şey... Artic 1 kullanan arkadaşlarım var onlarda artic 1 den memnun değiller.
Eğer mikrafon gibi bir derdin yok ise HyperX bakabilirsin mikrafonu kötü fakat ses konusunda o fiyat bandında alabileceğin iyi kulaklıklardan. Kulaklıkta genelde indirim kovalamak gerekiyor. Hafif bir kulaklık istiyorsan hem de wireless logitech g435 var fakat şuan fiyatları çok uçuk biraz indirim bekle illa ki 1300 1500 civarına düşecektir. Rampage, gamebooster gibi markaları tavsiye etmiyorum kendi düşüncem.
Artic 5 altını önermem. Yaklaşık 1.5 sene artic 3 kullanmış biri olarak söylüyorum bana göre aynı fiyat bandında bulunan kulaklıklar Artic 3 den çok daha kalitelidir. Özellikle hardcore fps oyunları oynayan birisi için asla önermem 7.1i vs. zaten yok gibi bir şey... Artic 1 kullanan arkadaşlarım var onlarda artic 1 den memnun değiller.