belirtttiğim gibi herşeyi yaptım fakat sorun hala aynı soldan az ses geliyor ses düzeyleri full fakat gene sol dan kısık ses gelıyorTekrardan şarja takmayı denedin mi? Yada bağlantı ayarlarını kontrol ettin mi?
Bağlantı sorunu yaşıyor olabilirsin bu noktada genelde bağlantında sıkıntı olması durumda birinden az gelmesi çok yaygın sorundur ddostumbelirtttiğim gibi herşeyi yaptım fakat sorun hala aynı soldan az ses geliyor ses düzeyleri full fakat gene sol dan kısık ses gelıyor
bağlantı sorunu yaşadıgımı sanmıyorum baglanacagım cıhazda dırek bth acmam yeterlı tek sorun sol dan cok az ses gelıyor sagdan bangır bangır gelıyorBağlantı sorunu yaşıyor olabilirsin bu noktada genelde bağlantında sıkıntı olması durumda birinden az gelmesi çok yaygın sorundur ddostum
Tamam işte bir noktada ayalarında sorun olabilir genel anlamda birini şarjı daha az olabilir ayarları noktasında bağlantı kurduğun cihazda frekans az veriyor olabilir hepsi bir sorun yada kulaklığına su girmiş de olabilir terden ötürü hepsi etken ancak dediğim gibi gelen problem bu yöndebağlantı sorunu yaşadıgımı sanmıyorum baglanacagım cıhazda dırek bth acmam yeterlı tek sorun sol dan cok az ses gelıyor sagdan bangır bangır gelıyor
tamirciye fln goturmek mantıklımı yoksa rafa mı kaldırayım ?Tamam işte bir noktada ayalarında sorun olabilir genel anlamda birini şarjı daha az olabilir ayarları noktasında bağlantı kurduğun cihazda frekans az veriyor olabilir hepsi bir sorun yada kulaklığına su girmiş de olabilir terden ötürü hepsi etken ancak dediğim gibi gelen problem bu yönde
aga Şarja tak bluetoth kapat aç cihaz bul seçenieğinden tekrar yap olması gerekmerhabalar mh ailesi
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2s kualklıgım var ve gayette guzel calısıyordu fakat son gün kullandım şarja taktım ve cıkardım
sabah elıme alınca sağda herhangi bir ses sorunu yokken soldan cok ve cok az ses gelıyor ne yaptıysam olmadı hard reset reset fabrıka ayarları vs vs .
Bu sorunla karşılasan var mı varsa da yardımcı olursa cok memnun kalırım.
(konuyu yanlış yerde açtıysam kusura b
Tamir noktasında çok bir verim alacağını düşünmüyorum çok küçük devreleri flan rafa kaldır yeni bir kulaklık bakabilirsiniz.tamirciye fln goturmek mantıklımı yoksa rafa mı kaldırayım ?
9384593 defa denedımKulaklıkların birbiriyle eşleştirilmesini bitirip tekrar eşleştirirsen düzelir.
Bağlantı Sorunu Olabilirmerhabalar mh ailesi
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2s kualklıgım var ve gayette guzel calısıyordu fakat son gün kullandım şarja taktım ve cıkardım
sabah elıme alınca sağda herhangi bir ses sorunu yokken soldan cok ve cok az ses gelıyor ne yaptıysam olmadı hard reset reset fabrıka ayarları vs vs .
Bu sorunla karşılasan var mı varsa da yardımcı olursa cok memnun kalırım.
(konuyu yanlış yerde açtıysam kusura b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?