Evet birleşik. Yani kulaklık ayrı mikrofon ayrı değil. Aynı giriş.Kulaklık ve mikrofon girişi tek mi?
**Alıntı**Evet birleşik. Yani kulaklık ayrı mikrofon ayrı değil. Aynı giriş.
Hayır sordum tek giriş varmış yani mikrofon ve kulaklık aynı girişteAnladığım kadarıyla bu kablodan alman lazım dostum
Tamam işte pcde o kulaklığı aynı zamanda mikrofon olarak da kullanması için kulaklığın iki girişe de aynı anda girmesi lazımHayır sordum tek giriş varmış yani mikrofon ve kulaklık aynı girişte
O zaman şöyle bir şey lazım anladığım kadarıylaTamam işte pcde o kulaklığı aynı zamanda mikrofon olarak da kullanması için kulaklığın iki girişe de aynı anda girmesi lazım
Crystal'in dediği gibi olan kablodan alman lazım 5-10 tl ye bulursunCrystalin dediği gibi lazım. Tek girişten ikiye ayrılan. @LeqenDTR senin alıntıladığın yöntemi denedim. Olmadı. Başka bir çözümü olan yok mu?
Burda basitçe anlattım broO zaman şöyle bir şey lazım anladığım kadarıyla
Ekli dosyayı görüntüle 23005
Laptop dahil hepsinde kulaklık ve mikrofon girişleri ayrı olarak biliyorum. Zaten konu sahibinin yüklediği resme bakarsan kulaklık ve mikrofon girişleri ayrı ayrı
benim laptopta tek giriş varLaptop dahil hepsinde kulaklık ve mikrofon girişleri ayrı olarak biliyorum. Zaten konu sahibinin yüklediği resme bakarsan kulaklık ve mikrofon girişleri ayrı ayrı
Tek giriş varsa kabloya gerek yok direk jakı takabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?