- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
Net bir yanıt veremiyorum ama genel olarak oyun sanırım.Bundan dolayı 7.1 istiyorum ama sanal destekli olmayanlar çok pahalıne ıcın kullanacagın onemlı muzık dınlemek ıcın mı yoksa oyun oynamak ıcın mı
Hocam bir sorum olacak Arctis 7 2 seçenek var sanırım doğrumu ? hepsinde 7.1 yok yaniSteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1
750 TL ama fiyatını sonuna kadar hakeden bir kulaklık mikrofonuda bir o kadar güzel
Kesinlikle 7.1 al. Cloud 2, logitech g633 yada artic 2 düşünebilirsin bunlar çok iyi
Hocam oldukça güzel görünüyor ve kutu içeriği de iyiymiş ama logitech konusunda ön yargılıyım gereksiz şişirilen bir marka gibi geliyor ya.Farklı modelleri ile sorun yaşayan çok fazla arkadaşım oldu.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu al donup arkana bakma bır kulaklık ıcın 500 lıra yeter artar bıle
Hangi modeli kullanıyorsun ?Logitech'in kulaklıkları çok güzel ve sağlam oluyor. Şahsen ben kullanıyorum 2 yıldır ve çok memnunum. İstediğin türden alabilirsin
Logitech G332Hangi modeli kullanıyorsun ?
bende öyle bir sıkıntı olmuyor onları bilemem bence her konuda başarılı kafamda rahatda ediyorum uzun sürede kullanıyorumBaktım ona da ama kullanıcıların bazıları taşınabilirliği ve kullanım rahatlığından şikayetçi.Uzun kullanımlarda kafada baskı hissediliyormuş.
Sorun yaşayan arkadaşım da aynısını kullanıyor o baya şikayetçi.Logitech G332
Kanka bende baktım ona listede var bir kaç inceleme izledim oldukça met ediliyor. Ne kadar süredir kullanıyorsun ?Kanka rampage pulsar 7.1 titreşimli kulaklık var ben de kullanıyorum performansından memnunum
8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu yokSorun yaşayan arkadaşım da aynısını kullanıyor o baya şikayetçi.
Post automatically merged:
Kanka bende baktım ona listede var bir kaç inceleme izledim oldukça met ediliyor. Ne kadar süredir kullanıyorsun ?
Bu titreşim olayı ne oluyor onu anlamadım ve sanırım kulak padlari değiştirile bilir değil deme ?8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?