Lefter
Süper Üye
robloxda tower fight diye bir oyun var kuleni savunuyosun karşı kuleleri yıkmaya çalışıyosunBaşlıktaki gibi dostlar savunma oyunlarını severim. Hep telefondan oynadım bilgisayar için bildiğiniz savunma oyunları var mı?
roblox sevmiyorum knk fikir için teşekkür ederim.robloxda tower fight diye bir oyun var kuleni savunuyosun karşı kuleleri yıkmaya çalışıyosun
hocam sen olayı çok yanlış anlamışsın
kanka kule kale savunma diyince ne biliyim o aklıma geldihocam sen olayı çok yanlış anlamışsın
çok karışık be hocamage of empires
olsun ya oynayan biri çıkar yazar np iyi forumlar.çok karışık be hocam
orc must die gibiymiş baktım şimdidungeon defenders 2 hem karakter geliştirme olayı var hem de kule savunma tatlı güzel bi oyun ücretsiz steamde var
incelemesini izledim bana hitap etmiyor ama teşekkürler önerin için.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
oynadım teşekkür ederimknk mbwarband tam dediğin tarzda olmayabilir ama oyanmadıysan kesinlikle oyna mukemmel
mb yi biliyorum oynadım ama age of empire çok karışık geliyor banaAge of Empire 4 ü kesinlikle denemelisin ucuz bir şekilde bulmak istersen eğer game pass aboneliği yapabilirsin çok avantajlı.
mound and blade bannerlord2 i de deneyebilirsin tam istediğin gibi bir şey olabilir diye düşünüyorum
teşekkürler ama aynı oyunlar geliyor hepmound and blade warband
Post automatically merged:
veya mound and blade bannerlord - Age of Empire
kanka zaten farklı oyun yok bildigim bende kale savunma tarzı oyun kalmadığı için film dizilerini bile izledimteşekkürler ama aynı oyunlar geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?