Bilgisayara format atmak istemiştim format atarken değişiklikler geri alınıyor dedi giriş yapmak istediğimde kullanıcı profili yüklenemiyor diyor sorunu nasıl çözücem bilen varsa yazabilirmi
Format sırasında yanlış bir işlem yapmış olabilirsin dostum, disklerde yeni bölüm oluşturma işlemlerini vb doğru yaptığına emin misin ? Ayrıca YouTube'da bir kaç video var diyen arkadaşlar sırf yorum kasmak için mesaj atacağınıza arkadaşa yardımcı olmak için ilgili video bağlantısını paylaşabilirsiniz.
Format sırasında yanlış bir işlem yapmış olabilirsin dostum, disklerde yeni bölüm oluşturma işlemlerini vb doğru yaptığına emin misin ? Ayrıca YouTube'da bir kaç video var diyen arkadaşlar sırf yorum kasmak için mesaj atacağınıza arkadaşa yardımcı olmak için ilgili video bağlantısını paylaşabilirsiniz.
Windows + R tuşuna bas ve services.msc yazıp enter'a bas. Windows update'yi durdur, devre dışı bırak. C:\Windows\SoftwareDistribution içindekileri sil.
Windows + R tuşuna bas ve services.msc yazıp enter'a bas. Windows update'yi durdur, devre dışı bırak. C:\Windows\SoftwareDistribution içindekileri sil.
formatı tamamlamadıysan sıkıntı olmuş olabilir formatı tamamla tekrardan yükleyip denersen düzelir eğer düzelmiyorsa sisteminde sıkıntı vardır(yetersiz özelliği olan sistem kullanıyorsundur)
formati tam atamadıysan dostum C:\Windows\SoftwareDistribution bu dosyalar oluşmamış olabilir o yüzden bu hatayı alıyorsundur yeniden formatı "temiz" bir şekile atarsan sorun düzelecektir