Bende vega 64 almayı planlıyordum dolar suya düşürdü planlarıen iyisi heralde suanki kullandığım kart r9 280x fakat ikinci el kartım 5 ay sonra tamirli oldugunu öğrendim. suanda köşede duruyor
Performans olarak diyorsan 3 4 farklı yerden kartının ortalama fps değerlerini kaydetip sonra sende testleri yaparsınBir gpunun temiz olduğunu ilk bakışta nereden anlayabiliriz
Bir arkadaşım 2. el pc topluyor tüm parçalar 2. el sadece gpu kaldı ve en pahalı kısımda o zaman bende ona yardımcı olmak istiyorum sahibindende bir kaç satıcı varPerformans olarak diyorsan 3 4 farklı yerden kartının ortalama fps değerlerini kaydetip sonra sende testleri yaparsın
Genelde GPU testi Furmark kullanılır
Hocam aslında alınıyor CPU + anakart temiz bulunuyor hırpalanmamış ama işte sıkıntı GPU2. el bilgisayar bileşenleri tam bir piyangonasıl güvenip alıyorlar ki
Benim önerim kendi şehrinden bi satıcıda alman ve dediğim gibi 3 4 kaynaktan ortalama fps değerlerini alırsın şehir dışıysa getli al güvence olarak testini yaparsın bi sorun çıkarsa paranı alırsınBir arkadaşım 2. el pc topluyor tüm parçalar 2. el sadece gpu kaldı ve en pahalı kısımda o zaman bende ona yardımcı olmak istiyorum sahibindende bir kaç satıcı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?