kültürcemiyeti.net güvenli mi? kullanılır mı?

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
merhabalar bildiğiniz gibi discord türkiyede erişime kapatıldı bir süredir skype vs bir çok program denemiştim discordun yerini tutmuyor maalesef. araştırma yaparken
yerli ve milli discord olarak tanıtılan kültürcemiyeti.net e denk geldim türk yapımı olması hoşuma gitti ama ne kadar güvenilir kullanılır mı kafamda soru işaretleri kaldı
bilgi sahibi olan birisi varsa aydınlatabilir mi? beni. öyle birşey yapmışlarki 3 4 kişi katıldık görüntülü arama ekran paylaşma var hatta ve hatta radyo ve playlist eklemişler müzik dinleme imkanıda veriyor. şaşırtıcı derecede ilgimi çekti.

aasddaw.png

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Goodbyedpi diye bir dns programı mevcut bunun varlığından haberiniz yoksa açın kullanın sonra discord'a dilediğiniz gibi vpn'siz girebilirsiniz videoyu aşağıya bırakayım gerek yok bu tarz şeylerle vakit kaybetmenize:

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Goodbyedpi diye bir dns programı mevcut bunun varlığından haberiniz yoksa açın kullanın sonra discord'a dilediğiniz gibi vpn'siz girebilirsiniz videoyu aşağıya bırakayım gerek yok bu tarz şeylerle vakit kaybetmenize:
teşekkkürlerr bakacağım pek anlamam programlardan

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka DnsJumper da kullanabilirsin Dc ye girmek için. Birçok arkadaşımı bu şekil de soktuk. Kedim Atlantisnet kullandığım için erişim engeli yemiyorum, fakat bu uygulama arkadaşlarım da iş gördü

Üye
1 HİZMET YILI
Dostum, DNS programları mevcut. Onları kullanarak DC'ye tekrar girebilirsin, yorma kendini.