THIS IS THE WAY
Uzman Üye
çok karmaşık oyun 3 senedir oynuyroum hayla çözemediğim şeyler var eğlencesi oradabu Lol oyununu hiç oynamadım aga nasıl bişe övüyorlar sureklı
Şimdi anladım neden oynamadığımıçok karmaşık oyun 3 senedir oynuyroum hayla çözemediğim şeyler var eğlencesi orada
Eğer Lol indirip başlarsam bana öğrenme aşamasında yardımcı ola bilirmisiniz peki ?çok karmaşık oyun 3 senedir oynuyroum hayla çözemediğim şeyler var eğlencesi orada
sana söyle söyleyim bende hertürlü oyunlarım var ama tek oynadağım oyun loldür gtta5 fln sıkıyor bi zaman sonraŞimdi anladım neden oynamadığımı
Bu mesajın konuyla bir ilgisi yok ayrıca kolay bir yolu da yok sadece belirtilen yorum yöntemi ile olabilirsin.onaylı üye olmanın kolay yolları var mı ?
Kanka nick ST Mıncorro eklersin istersenMemoryhackerin lol külübünü kurdum daha çok sohbet muhabbet edebilmek birlikte girmek için
lolde berlirli kişiyle tanışmak için kurdum alta nick bırakıyorum istekleri atın anında kabul ediliyor tek yapmanız gereken istek atmak
NİCK: W E M A R Y N
En az Onaylı üye olmanız gerekiyor eklemem için!
İngilizce bölümüne de baka bilirsin . Google translate yardımıyla , Yardımcı olabileceğin şekilde cevaplaya bilirsin !onaylı üye olmanın kolay yolları var mı ?
elbette elimden geleni yaparımEğer Lol indirip başlarsam bana öğrenme aşamasında yardımcı ola bilirmisiniz peki ?
ya haz etmiyorum reis o tür oyunları benımkı pung zulu vb. cs fln işte gta gıbı oyunlar sıkıyor evetsana söyle söyleyim bende hertürlü oyunlarım var ama tek oynadağım oyun loldür gtta5 fln sıkıyor bi zaman sonra
Rica etsem discord adresi paylaşa bilirmisin ?elbette elimden geleni yaparım
kardeşim aklın varsa oynama tilt olursun bazı geri zekallılar gelip oyununu maffeder başlama bencebu Lol oyununu hiç oynamadım aga nasıl bişe övüyorlar sureklı
formda üst tarafta discord adresi var oraya tıklayıp otamatik olarak yönlendiriyorRica etsem discord adresi paylaşa bilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?